vrijdag 17 februari 2017

Sportschool gorinchem kennelweg

Allemaal inclusief: onbeperkt fitnessen, gebruik maken van alle faciliteiten, deelnemen aan groepslessen. Geen verrassingen achteraf, nooit bijbetalen voor de basisvoorzieningen die vanzelfsprekend zouden moeten zijn. Openingstijden Gorinchem.


Woensdag: 08:- 22:30. Donderdag: 08:- 22:30.

Aangepaste openingstijden. Fit4u is een overzichtelijk en gezellig fitnesscentrum, gelegen nabij de stadskern van Gorinchem. Fitness doe je bij sportschool Living Well Gorinchem. Uw Fitnesscentrum zonder jaarcontracten en een ruim sportaanbod.


Deskundig advies en begeleiding, een op u afgestemd trainingsschema behoort tot de mogelijkheid en aan de trainingsapparatuur worden de hoogste . De belangrijkste voorzieningen om te fungeren als sportschool zijn. De Praktijk is een groepspraktijk waar verschillende zorgdisciplines samenwerken onder dak. Hierdoor is er gemakkelijk overleg mogelijk waardoor we optimale zorg kunnen leveren.

Wij zijn gevestigd in een mooi pand in de binnenstad met ruime parkeergelegenheid. Wij dames, vinden het belangrijk om er goed bij te lopen. Of dat nu gaat om een avondje stappen met vrienden of een uurtje sporten in de sportschool. Om die reden was ik dan ook op zoek naar mooie tanktops om lekker in te sporten. Na een beetje surfen op het internet, kwam ik uit op een leuke website genaamd . Vanwege onze veelzijdigheid en kwaliteit zijn wij voor verschillende zorgverzekeraars (CZ, MENZIS, VGZ, Zilveren Kruis) voorkeursleverancier en dat kan voor u veel voordeel opleveren.


Procare Fysiotherapie heeft het keurmerk Pluspraktijk. Zowel de afdeling fysiotherapie als het trainingscentrum is HKZ . Sportschool in Gorinchem resultaten. De onderneming Intencity Healthclub is gevestigd op Kennelweg te Gorinchem en is actief in de branche Fitnesscentra. Behalve fitnesscentrum en sportschool zijn wij hét adres voor fysiotherapie, manuele therapie en ook specialist op gebied van diëtetiek en gewichtsbeheersing in Gorinchem Oost.


Kies voor fitness bij Living Well GorincheFitnessen vanaf € per week. Hierin een dojo, een zaal voor alle verdedigingssporten, een studio waar alle lessen met muziek gegeven worden, een fitnessruimte en een gezellige, alcoholvije bar. Alle ruimten beschikken over airconditioning.


Alle sportschool bedrijven in Gorinchem. TRX Training Leeuwarden - Sportcentrum de Fabriek.

Gorinchem , vergelijk sportscholen op basis van prijs en contract en de kwaliteit apparatuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts