maandag 20 februari 2017

Wiet prijs per gram 2016

Ze rekenen bijvoorbeeld zomaar dezelfde gramprijs voor natte, als droge wiet of gaan uit van coffeeshopprijzen. Voor een kilootje Hollands groen betaal je nu nog slechts 1. Dennis (42) is een beetje van het paadje en zijn wiet kwijtgeraakt, dus vraagt ie oom agent of die wil helpen zoeken . Voor belgische haze , Heb jaar daar gewoont. En wiet is een stuk duurder.

Voorbeeld van belgische prijzen : PP €per gram. BUBBLEGUM €per gram. Wiet kan je beter in nederland kopen. Wat kost een kilo weed nu eigenlijk. Meer resultaten van partyflock.


Maar wat kost het nou precies en wat is het meest voordelig als je gemiddeld een gram per dag nodig hebt? Zo, nu kun je het eens duidelijk zien, Nederlandje loopt achter bij de rest van Europa. Wat brengt één wietplantje jaarlijks in euro's op?

Elke dag opnieuw ontdekt de politie in ons land zeker drie cannabisplantages. Coffeeshop Toermalijn in Tilburg - Cannabis. Vorig jaar namen speurders om en bij de 400. Voor de telers komt dat neer op een jaaromzet van wel 9miljoen euro.


En dan gaat het alleen om de plantages die we vínden”, zegt . Sommige soorten betaal je bijvoorbeeld euro per gram voor, als je dan gram in elke joint doet en er drie maakt dan is euro voor drie joints niet zo gek nog niet. Bij een dealer kost de goedkoopste wiet ongeveer euro per gram. Prijs voorgedraaid jointje?


De reden dat ik zelf bijna nooit draaide was dat de prijs verschillen niet erg groot waren. Paar keer per jaar een voorgedraaide haze joint voor 2. Het waren joints met een kwart gram wiet. THC-concentraties in wiet , nederwiet en hasj in Nederlandse coffeeshops. Trimbos-instituut, Utrecht. Drugs Informatie en Monitoring Systeem (DIMS ). Programma Drug Monitoring.


Student t-test de prijs per gram nederwiet in Amsterdam vergeleken met die in de rest van het land.

Die prijs verschilt ook per jaar lijkt wel. B -kan gemakkelijk ruim 5gram wiet per vierkante meter halen. B-is waarlijk een superieure kruising. Daar moeten de extra kosten voor elektriciteit (euro per maand) en het arbeidsloon voor enkele weekends knippen . Polm €vanaf gram.


Gedoogcriteria voor coffeeshops. Super polm €vanaf gram. Voor de verkoop van wiet en hasj moeten coffeeshops zich aan regels (de gedoogcriteria) houden. Een coffeeshop moet aan de volgende voorwaarden voldoen: Er mag niet meer dan gram softdrugs per dag per persoon worden verkocht. Er mogen geen harddrugs worden verkocht.


De prijs van een flesje THC- wietolie is afhankelijk van het THC- percentage in de wietolie. Hoe hoger het THC-percentage, des te duurder de THC- wietolie. Ik verkocht daar twee soorten wiet , PP en Haze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts