woensdag 15 februari 2017

Trotec verwarming

Verwarming en alles wat daarbij hoort: solide elektrische kachels voor vele toepassingen, directe en indirecte oliekachels, infraroodverwarming en een omvangrijk aanbod aan accessoires. De infrarood-verwarmingsplaten maken een gelijkmatige warmteverdeling over een totaal oppervlak mogelijk met een verwarmingsvermogen van 6Watt. In de landbouw, bij de verwarming van hallen, tenten of opslagruimten: De geïntegreerde brandstoftanks maken een hoge mobiliteit mogelijk.


Het Trotec assortiment aan olieverwarmingsapparaten reikt van kleine mobiele olieverwarmingsapparaten met een maximaal nominaal verwarmingsvermogen van 1kW tot . De infrarood verwarming panelen bieden een gelijkmatige warmteverdeling over een geheel oppervlak met een warmtevermogen van 6watt.

Trotec Kachels koop je eenvoudig online bij bol. Ook beschikt de TDS zowel over een geïntegreerde thermostaat, als een geïntegreerde aansluitkabel (lengte m). Sorry, I only speak French and English. De elektrische heteluchtblowers uit de TDS-serie verbruiken in tegenstelling tot direct gestookte . Trotec Elektrische kachel TDE Elektrische kachel TDE De TDE is een speciaal op de zwaarste materiaal- en capaciteitseisen afgestemd professioneel apparaat De extreem stabiele constructie maakt deze elektrisch verwarmingsapparaten veelzijdig toepasbaar in een professionele.


IH Engineering From € 79. Welkom bij Isolatie- en chapewerken Ivo Van Dooren.

Trotec TIH 7S infrarood - verwamingsplaat Trotec. Warmeluchtblazer op diesel PT1- kW. De Trotec -serie elektrische kachels. Meer info en prijzen. Building Dryer biedt topkwaliteit verwarmingen!


Elektrische verwarmingen, geschikt voor het verwarmen van moeilijk bereikbare ruimten. Elektrische kachels verbruiken in tegenstelling tot direct gestookte gas- of oliekachels geen zuurstof en produceren geen verbrandingsgassen, daarom zijn ze optimaal voor binnenruimte verwarming ! Bovendien beschikt dit model over bevestigingspunten aan de zijkant, waar een ophangbeugel aan . Als dit echt de heilige graal van verwarmen was, dan vermoed ik dat er wereldwijd allang veel meer over te doen was geweest. Op zoek naar Trotec Bijverwarming? Kies uit verschillende Trotec Bijverwarming op KIESKEURIG. Vind het telefoonnummer en adres van Trotec in Overpelt.


Trotec is een Duitse fabrikant van apparatuur voor luchtbehandeling en meetinstrumenten. Inmiddels heeft Trotec ook een groot aantal bedrijfsonderdelen in het buitenland. Trotec levert een reeks aan apparaten voor verbetering van het binnenklimaat: luchtontvochtigers, luchtbevochtigers, verwarming , ventilatie, .

WIJ HEBBEN DE ELEKTRISCHE KACHEL IN PRIJS VERLAAGD! Deze elektrische kachels zijn voor alle situaties te gebruiken. Denk hierbij aan verwarming of bijverwarming elektrische kachel in de industrie en agrarische . Er is over infrarood verwarming veel onzin geschreven. Verdiep u eerst eens in infrarood verwarmen : alles wat warmte uitstraalt (dus ook een radiator of vloerverwarming) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts