donderdag 9 februari 2017

Foto's moderne schouwen

Overweeg je om een gashaard of open haard te plaatsen met een moderne schouw ? Een gezellige woonkamer komt helemaal tot zijn recht met een mooie sierschouw. Sierschouwen bestaan in veel verschillende vormen en stijlen. Wij ontwerpen en plaatsen zowel moderne sierschouwen als klassieke en landelijke sierschouwen. De schouw kan worden geleverd in diverse soorten natuursteen, marmer en blauwhardsteen.


Hier vindt u foto's van houtgestookte openhaarden, gerealiseerd door Schmidt Schoorsteenwerken.

Onderstaande openhaarden c. Gestuukte schouw : Een modern strak gestuukte schouw met een cortenstalen interieur. Moderne strak gestuukte Schouw met t. De moderne schouwen zijn wat strakker en rustiger. Rustiger in de vorm van dat er weinig bewerkingen in de schouw zitten. Voorbeelden van moderne houtkachels. De houtkachels van nu zijn uitgerust met de nieuwste verbrandingstechnieken en voldoen aan alle moderne eisen op het gebied van wonen en milieu.


Haardvuren – Kachels – Natuursteen - Maatwerk kasten - Schouwwanden. Met meer dan jaar ervaring staat het team van “Roger Van Dale” garant voor een doordacht en stijlvol ontwerp, een onberispelijke uitvoering met oog voor detail en een snelle en efficiënte service na verkoop.

U vindt bij ons zowel modern en . Van Raemdonck staat garant voor zowel de plaatsing van uw haard als het vervaardigen van uw haardwand op maat. Dit onderzoek resulteerde onder meer. De hier ontwikkelde inzichten bouwen verder op het in . Op deze foto zien we een sfeervolle open haard die zich in de ruimte slaapkamer bevindt.


De indeling van deze slaapkamer geeft een luxe en warme uitstraling. Om deze open haard tot een centraal element te maken, is gekozen voor het plaatsen van een grote, moderne spiegel op de schouw. Breng sfeer en warmte in uw huis. Wij bouwen uw ideale haard! Of u nu een landelijke houtgestookte haard met een schouw zoekt, of een strakke moderne haard met tv meubel, met onze meer dan jaar.


Een haard brengt naast extra warmte, ook heel wat gezelligheid in huis. Om het geheel wat strakker te maken, kan je kiezen voor een inzet- of inbouwhaard. U zoekt de perfecte schouw voor uw kachel? Schouwen van MDF of natuursteen: UwKachel heeft het!


Van modern tot klassiek, bij Uwkachel vindt u gegarandeerd de schouw waar u naar op zoek bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts