dinsdag 14 februari 2017

Lamellenwand buiten

Een lamellenwand vormt een fraaie oplossing voor gevels met ventilatie naar behoefte. Storax levert een compleet assortiment lamellenwanden die uitgevoerd kunnen worden met deurconstructies, verstekken en met gebogen lamellen. Storax kan uw lamellenwand geanodiseerd of in kleur gemoffeld leveren, inclusief . Aluminium lamellenwandsysteem waarbij de aluminium lamellen op kunststof lamelhouders worden geklikt. De lamelhouders kunnen separaat op het draagprofiel geplaatst worden.


C-vormige lamellen geschikt als ( buiten )zonwering.

Lamellenwand - FlexiSlot systemen, voor het optimaal gebruik maken van uw winkeloppervlakte. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment en online te bestellen! De praktische voordelen van een lamellenwand. Lamellenwanden bezorgen je terras niet alleen een geraffineerde uitstraling, ze hebben ook een praktisch nut.


Het minimalistische design oogt strak en tijdloos. De beweegbare lamellen bestaan volledig uit thermo essenhout ( HOTwood) en de . Met gevelbekleding op maat creëert u een aangenaam binnenklimaat. Renson heeft gegarandeerd de juiste producten in huis om uw comfort te optimaliseren.

Reguleer optimaal de lichtinval in huis. Buitenjaloezieën voegen een decoratief accent toe aan elke stijl, van traditioneel tot modern. Het unieke ontwerp van buitenjaloezieën is het beste te vergelijken met een rolluik, maar dan met kantelbare aluminium lamellen. Retif , producten en toebehoren voor handelaars.


RELAXUN LUX 4BUITEN GEWOON GENIETEN MET DIT LUXE LAMELLENDAK. De absolute buitenbeleving met deze hoog gewaardeerde comfortabele buitenruimte. Puur relaxen in alle weersomstandigheden vanwege de flexibele en windvaste ZIP screens die bestaan uit 1graden oriënteerbare lamellen met . Lekker naar buiten kijken.


Het verschil tussen buiten zitten en naar buiten kijken, is klein. Om precies te zijn: een paar millimeter dik. Met en glazen schuifwand zit u nog comfortabeler onder uw lamellen terrasoverkapping.


Schoepenzonweringen zijn permanent aanwezig en daarom zeer windbestendig geconstrueerd. Beschut tegen regen en wind. In tegenstelling tot andere typen zonwering houden zij ook hun warmte werende functie op zonnige dagen met veel wind.


Er zijn vele mogelijkheden in uitvoering o. Premium lamellendak, een lamellen (terras)overkapping voor particulier of horeca. Buiten een strak en minimalistisch design valt het horizontale dak met lamellen meteen op bij deze lamellendaken. Het is de overkapping voor exclusiviteit omdat het sterke en duurzame ontwerp met stalen versterkingen .

Ook zijn de muurroosters inzetbaar voor het ventileren van gebouwen. De 3UL Universal roostersystemen zijn daar in te zetten, waar bescherming tegen regen van groot belang is. Deze Renson-schuifpanelen hebben dan ook een opvallend strakkere vormgeving en een betere doorkijk naar buiten toe, terwijl ze - omwille van de stand en diepte van de vlakke, rechthoekige lamellen - op het vlak van zonwering toch even goed scoren als hun evenknie met schuine lamellen. Wie buiten wil leven, moet rekening houden met de grillen van de natuur.


Als de zon te broeierig wordt, als het begint te regenen. Algarve, Camargue en Skye en de lamellen van de Loggialu (Privacy) panelen. Met de Linius lamellenwand bekom je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts