dinsdag 21 februari 2017

Insteekslot vervangen

Insteeksloten kunnen worden onderverdeeld in gewone sloten, smalsloten, meerpuntssluitingen en klaviersloten. De meeste zijn cilinderbediende modellen. Een uitgebreide handleiding voor het vervangen van een insteek cilinder slot.


Bij het vervangen van een insteekslot voor je deur is het van groot belang dat je de juiste maten in acht neemt. Kies, indien mogelijk, voor een insteekslot van .

Kies het insteekslot dat bij jou past. Koop je een nieuwe deur, dan heb je de ultieme vrijheid in het kiezen van een deurslot. Maar ook bij het vervangen van een oud insteekslot helpt Cubic Colors je!


Wij hebben in onze webshop namelijk een ruim assortiment insteeksloten. Beantwoord onderstaande vijf vragen en je komt . Wil je een deurslot vervangen , dan is het belangrijk om een aantal gegevens te noteren van jouw oude slot. Allereerst moet je weten wat de grootte van het slot is.


Vervolgens is het essentieel om te.

Doe het zelf met stap voor stap uitleg. Gemakkelijk zelf klussen met tips en de benodigde materialen. Aan de voor- en achterzijde van de deur (waar de deurkruk en eventueel het sleutelgat moeten komen) zitten geen gaten. Dit is echter niet waar. Het voordeel van een slot vervangen is dat de . Voor de veiligheid kun je dan beter het cilinderslot vervangen.


Ook als je een sleutel kwijt bent, is het de vraag of je huis met het oude cilinderslot nog wel zo veilig is. Het is niet altijd nodig om het slot compleet te vervangen. Als je een losse profielcilinder of een insteekslot hebt, hoef je alleen de cilinder te vervangen. Bij binnendeuren heb je doorgaans ook voldoende aan een bontebaard- of een klavierslot. Voor buitendeuren gebruik je best een cilinder- of veiligheidsslot (zie kader).


Dat biedt trouwens ook het voordeel dat het in een slotkast wordt geplaatst, en indien nodig heel makkelijk kan vervangen worden, zonder dat de hele . Wilt u een insteekslot vervangen ? Slotenmaker1is de specialist op het gebied van sloten. Wij raden aan bij voor- en achterdeuren deurbeslag met SKG keurmerk te monteren. Zo sta je veel sterker tegen inbrekers.

Het is daarbij belangrijk om te kijken welke maten jij nodig hebt. Een insteekslot is een slot wat in de deur of raam wordt ' gestoken'. Het vervangen van een hoofdslot is redelijk eenvoudig (zie tips bij vervangen insteekslot ). Het slot wordt in de regel bediend door een cilinder of klaviersleutel. Als u uw huidige slot wilt vervangen is het noodzakelijk de juiste maatvoeringen van het slot op te nemen.


Let op de afstand tussen kruk en cilinder, de afstand . In tegenstelling tot een insteekslot wordt een oplegslot op de deur bevestigd. Bent u enigszins handig? Dan kunt u uw oplegslot prima zelf vervangen. Ook hier is het namelijk slechts een kwestie van de schroeven losdraaien. Alleen moet u bij een oplegslot ook de sluitkom verwijderen.


Deze is ook met schroeven bevestigd . Cilinderslot: Wanneer een insteekslot niet mogelijk is kan er gebruik worden gemaakt van een cilinderslot. Insteekslot : Een insteekslot wordt bevestigd in de binnenkant van de deur. Nachtslot: Deze variant van het insteekslot heeft een sterke . Naar het vergelijk Vergelijken.


Spring naar Hoe vervangt u een insteekslot met een losse cilinder? Dan hoeft u niet het hele slot te vervangen , alleen de cilinder. Haal dat er dan eerst af. Heeft u veiligheidsbeslag?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts