maandag 13 februari 2017

Vaillant turbomag storing

Verhelpen van storingen. Een eventuele storing wordt optisch aangegeven door een F, gevolgd door een getal, bijvoorbeeld F1. Tevens knippert het controlelampje (LED) rood. Het controle- lampje en de displayindicatie knipperen.


Installatie- en onderhoudshandleiding. Van het ene naar het andere moment slaat hij niet meer aan. Ionisatie-elektrode heeft voor de ingebruik-. Elektronica is def ect Elektronica controleren en evt. Reageer op deze vraag Misbruik melden.


Hallo al tijdje problemen met tutbomag Vaillant warmwatergeizer. Storing fkomt soms om de maand en valt dan uit. Dan blaas ik Silicon buisje uit van drukverschil en . F1,maar krijgen deze storing niet meer weg. Dus moet de printplaat vervangen worden (1euro op internet). Eerste Hulp Bij Storing.


Doorloop de stappen in deze tool om zelf de storing aan uw CV-ketel te verhelpen. Foutmelding: FGeen vlamsignaal. Staan de gaskraan bij de ketel en de hoofdkraan in de meterkast open? Vaillant ketel valt uit en er staat fop het display, wat is dit probleem en wat kan ik er tegen doen ? Is de storing niet verholpen, neem dan contact op.


Daarnaast is de geiser klantvriendelijk. Op het lcd -scherm kunt u eenvoudig de ingestelde temperatuur en eventuele storingscodes aflezen. LCD-scherm waarop ingestelde temperatuur en storingscodes direct af te lezen zijn.


Deze gesloten badgeiser behoort tot een van de topmodellen uit het assortiment van Vaillant. Ook een LCD paneel ontbreekt niet op dit model. Wij hebben thuis een turbo Vaillant badgeijser. Elke keer als wij warm water willen vanuit. Hier in wordt dus wel degelijk.


Heel veel problemen mee gehad. Omschrijving: Kortsluiting warmestartvoeler. Oorzaak: Kortsluiting warmestartvoeler. Oplossing: NTC defect, draad aan massa, stekker vochtig.


Koude voeler TTB onderbroken. Hete voeler TTB onderbroken. Onderdeel: Aansluitdelen. Als de geiser steeds in storing blijft gaan, dient een erkend installateur of de Dienst-na-verkoop van Vaillant geraadpleegd te worden.


Hoofdschakelaar uitschakelen. Nu zag ik ook dat de druk wat laag was, en deze heb ik dus opgevuld. Bij interesse gelieve telefonisch contact op te nemen.


Vaillant Turbomag gasgeiser met defecte printplaat, ideaal voor onderdelen, of om te herstellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts