maandag 3 november 2014

Action haardblok

Bekijk online het product Samba Haardblok stuk. Bekijk dit product en meer Huishoud-producten op Action. Laatst zag mijn haard echter iets vreemds in de haard liggen: Een Albert Heijn Haardblok. De verpakking van het haardblok geeft aan dat de geschatte brandtijd uur zou zijn en dat het blok gemaakt is van houtzaagsel en paraffine (aka kaarsvet). Haard blok van het merk Samba is beschikbaar bij Action voor de prijs van €0.


Maar de service bij de Blokker in de Weimarstraat in Den Haag is echt Super geweldig!

De meisjes liepen mee naar mijn auto om de blokken in de achterbak te leggen! Echt dit heb ik nog niet mee gemaakt! Geweldige service niet alleen voor haardblokken maar ook voor andere artikelen!


Ja,: Ik beveel dit product aan. De haardblokken die CP verkoopt en aanbeveelt geven zeer weinig tot geen vliegvuur, waardoor het risico op schoorsteenbrand minimaal is. Vind haardblok op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Deze paraffine haardblokken zijn FSC gecertificeerd en gemaakt van paraffine en zaagsel.

Fleur jouw open haard op met deze haardblokken , evenals de. De firelog is ideaal om haardhout aan te steken. Gebruik een gedeelte van het blok of laat het gehele blok zelf uur branden. Ideaal voor gesloten en open kachels. Een set van openhaardblokken voor koude winterdagen.


Welkom op de website van Action Nederland B. Hier vindt u informatie over de nieuwste aanbiedingen en producten van Action. Zo maak je papieren haardblokken met een brikkenpers. Action folder aanbiedingen van Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden.


U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen . Mocht je wel eens in Center parcs zijn geweest dan kan je ongetwijfeld beamen dat het daar niet goedkoop is. Zo heb ik nu vijf haardblokken gekocht voor €per stuk. Onze haardblokken worden vervaardigd uit zaagsel en paraffine. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend de beste grondstoffen, zonder toevoeging van houtafval of dierlijke vetten.


Deze kwalitatief perfecte openhaardblokken branden langer, . Ik heb van de kant en klare houtblokken gekocht bij de action weg. Deze kun je direct in de haard stoppen en met papier en al opbranden.

Volgens mij mag je ook niet alles branden in de openhaard. Oja en kopen bij centerparcs ! Die krengen kosten daar euro per stuk ofzo. Momenteel zijn wij één van de grootste haardhout producenten van Nederland.


Enkele tips voor het optimaal stoken van uw haard of houtkachel Het goed stoken van uw haard Als u uw haard aansteekt legt u eerst houtblokken op d. Hakhout haardblokken moeten vóór het stoken minstens dagen in huis bewaard worden om een lagere vochtigheid te krijgen. ENBlock for the fireplace that helps to light the fire and keeps it clean, neat and durable. NLBlok voor de schoorsteen die helpt licht het vuur en bewaar het in een schone, nette en duurzaam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts