donderdag 13 november 2014

Philips 46pfl9705h handleiding

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Vind gebruikershandleidingen, veelgestelde vragen en hints en tips voor uw Philips -product. Register your product and get support at. Koninklijke Philips Electronics N. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer?


Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over . Dit is maar goed ook, want er wordt geen papieren handleiding meegeleverd! Ondanks dat ik een cam geplaatst heb voor digitale t. Spectra en Perfect Pixel.


De TV toont geen beeld of geeft geen geluid en start niet op. De LED ( standby) lamp knippert in een herhaald patroon. Ga verder met onderstaande stappen . De Philips Hue Bridge is het hart van het systeem. Hij ontgrendelt de eindeloze mogelijkheden via de Philips Hue App.


View , Philips flat panel lcd tv user manual. Gebruikershandleiding (0MB). Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding. Deze orginele afstandsbediening is niet meer leverbaar.


RIHD (Remote Interactive over HDMI) kan uitzetten. Deze bleek resten van dode huidcellen te hebben (gedragen dus), de handleiding met bijbehorende CD ontbrak EN er zat een scheur in. Op zoek naar een Philips TV?


Philips Lcd Tv 55pfl7705dv Manual Philips Lcd Tv 47pfl6704d Manual Philips Led Tv 52pfl8605h Manual Philips Led Tv 46pfl9705h 1Manual Philips Led Tv 46pfl9705h Manual Philips Designed 42pfl6805h Manual Philips Designline Tilt Led Tv 26pdl4906h Manual Philips Cinema 50pfl7956t Manual Pos-x . Sharp Aquos Lc-22le520m-bk Harga. Handleiding philips 40pfl6606t.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts