dinsdag 25 november 2014

Afmetingen computerbehuizing

Koeler, x 80mm optioneel. Coolblue: alles voor een glimlach. Form Factor, Micro ATX, ATX. Afmetingen (bxhxd), 175mm x 365mm x 4mm . Tcomputerbehuizing zwart.

Xpc gamer computer behuizing. Spire heeft de krachten gebundeld met de wereldberoemde ontwerper Pininfarina voor het ontwikkelen en introduceren van een echt uniek state-of-the-art chassis bestemd voor tech- enthousia. Er zijn dus talloze maten voor computerbehuizingen , maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze houden zich aan de standaard voor hardwareformaten: de atx-standaard. Heden kent men ATX kasten met bijbehorende voedingen en moederborden.


De gloednieuwe Tpc behuizing is gebouwd voor de echte computer gamer. BTX is de eigenlijke opvolger . Gewicht van product: kg.

Micro ATX behuizing van LC-Power met interne voeding van 300W. Op voorraad en direct leverbaar . Nette behuizing voor computer. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Ruimte in de computerkast. Videokaarten kunnen behoorlijk groot zijn.


Controleer daarom voor aanschaf van een videokaart altijd of de kaart überhaupt wel in de computerkast past. Check de afmetingen die bij de videokaart vermeld worden, en bekijk of een kaart met die afmetingen wel in je computerkast past. Over het algemeen zul je je originele harde schijf met dezelfde willen vervangen om het proces makkelijker en eenvoudiger te maken.


Supported hard disk drive sizes: 2. Hoewel de capaciteit van de nieuwe harde schijf veel groter kan zijn dan de oude, kun je het beste dezelfde gegevens- voedingsaansluiting en dezelfde afmetingen als de originele schijf . Binnen- en buitenkant zwart, afgeronde randen. Vind een PC behuizing van o. Vloeibare koelingscapaciteit, Ja. Beschreibung Kurzinfo Lian Li Mini-Q PC-Q- Mini Tower - Thin mini ITX - zwart Gruppe Systemgehäuse Hersteller Lian Li Industrial Company Hersteller Art.


Corsair Carbide Spec-Midi-Toren Zwart, Rood computerbehuizing.

Ondersteunde afmetingen voorste radiatorventilator, 1mm. Het mini-itx moederbord is vooral bekend vanwege zijn kleine afmeting van bij 17cm. Afhankelijk van de socket passen de gewone Intel of AMD processoren. Let op de maat die in je computer past en bestel hier een nieuwe.


Wanneer jouw computerbehuizing transparant is, is een PC ventilator met LED-licht misschien iets voor jou. In het donker schijnt het licht dan door de computerbehuizing heen. De BTX kan tot zeven uitbreidingssleuven bevatten en heeft tien mounting holes (schroefgaatjes).


De standaard BTX wordt het meest gebruikt voor midi-towers met drie of meer inch en . Het grote glazen raam, vervaardigd uit lichtjes getint getemperd glas, doet de kast meteen in het oog springen. De hele binnenkant van . Moederbord vormfactor, ATX. Hoogte CPU koeler, Maximaal 1mm. Inbouwschachten, ,25 . Lengte voeding, Maximaal 2mm.


Andere zijden, Één 120mm fan met plaats voor één extra 120mm fan aan de bovenkant van de behuizing of plaats voor één 240mm radiator, Plaats voor één harde schijf wanneer de 80mm fan niet geinstalleerd wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts