donderdag 6 november 2014

Lunchen in middelburg

De beste restaurants voor lunch in Middelburg , Nederland. Lees TripAdvisor- reizigersbeoordelingen van de beste restaurants voor lunch in Middelburg en zoek op prijs, locatie en meer. De Vriendschap is al lang mijn favoriete restaurant in Middelburg. Je kunt er zowel terecht voor een heerlijke lunch als een uitgebreid diner. Hier ga je niet heen voor een snelle hap.


Hier kom je om uitgebreid te tafelen en heerlijk te genieten van de mooie gerechten.

De kaart verandert regelmatig, maar er staat altijd wel . Klik of scroll door de gallery voor hotspots in Middelburg. Heerlijk no-nonsense, maar goede kwaliteit koffie, gebak en lunch. Het Vliegendt Hert in Middelburg is één van mijn nieuwe favorieten om weldadig en uitgebreid te lunchen , te dineren en mooie wijnen te drinken.


Het restaurant en de wijnkoperij zitten in een prachtig historisch pand. Onze Brasserie Eiggenwijzz vindt u in het centrum van het oude Middelburg. Hier kunt u genieten van een snelle of juist een uitgebreide lunch. Ervaar de zoete heerlijkheden en de hartige happen die de hotspots in deze stadsgids te bieden hebben.


Het zijn perfecte plekken voor een heerlijke lunch en goede kop koffie.

Ideaal wanneer je toe bent aan ontspanning. Welkom op de website van het Wooncafé. Ook kunt u bij ons terecht voor een lekkere lunch. Het Wooncafé is gevestigd in een monumentaal pand.


Dit pand was voorheen een kerk waarvan de kosterswoning is blijven staan. In het historische centrum van Middelburg , vindt u restaurant Scherp. De plek om te genieten van Zeeuwse streekproducten! Wat dat betreft lopen we in Middelburg nog een beetje achter.


Of er is gewoon weinig animo voor, dat kan natuurlijk ook. Ik heb drie hotspots verzameld waar je in Middelburg terecht kunt voor een . Hotel Middelburg biedt zowel een Live Cooking lunchbuffet waarbij u zelf uw lunch samenstelt uit een uitgebreid buffet met verschillende ger. Genieten in monumentale sferen, gelegen in een van de gezelligste straatjes van Middelburg. Wij denken graag met u mee om van uw uitje of ontvangst iets speciaals te maken. Daarom, als u vragen, suggesties of speciale . Uiteten in Middelburg bij restaurant deGoudenBock staat voor een eerlijke en kraakverse keuken.


Alles is huisgemaakt met o. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in ons restaurant. Al jaren is dit duo met veel plezier, passie en toewijding aan de slag in de horeca. Albert en Patricia Minderhoud heten u graag welkom in hun gezellige restaurant Basalt, gelegen in het historisch hart van Middelburg.

Délifrance Middelburg Marieke Maas T. U kunt bij Basalt terecht voor een lekker broodje of een uitgebreide lunch , een borrel, een heerlijk diner maar ook gewoon voor een kopje koffie met iets lekkers. Het grand-café is een heerlijke plek voor koffie, lunch , borrel en diner. Bij mooi weer is het grote tuinterras de zonnigste plek van Middelburg.


Er is volop speelgelegenheid voor kinderen. In de Kloveniersdoelen kunt u met kleine en grote groepen borrelen, lunchen en dineren. In overleg met u maken wij uw receptie, feestje, . Een prima plek voor heerlijke koffie met taart, een gezonde lunch en een verrassend diner.


Cinema Middelburg draait dagelijks de betere artistieke films. De Tuinkamer is geschikt voor vergaderingen, feesten, recepties, diners en (boek )presentaties. In de tuin is een groot terras en veel ruimte voor kinderen om te spelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts