dinsdag 18 november 2014

Restaurants epe en omgeving

De beste restaurants in Epe , Nederland. Lees TripAdvisor- reizigersbeoordelingen van de beste restaurants in Epe en zoek op prijs, locatie en meer. Lekker uit eten in Epe ? Ontdek de beste restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak.


Lees recensies en reserveer direct!

Restaurant De Ossenstal. Midden in het uitgestrekte bosgebied van Epe ligt De Ossenstal. In een natuurlijke omgeving kunt u genieten van een bijzondere menukaart waar.


De Slimmerick is een gezellig restaurant in Epe , bij ons kunt u gezellig lunchen, dineren of gewoon een drankje doen. Alle Michelin restaurants in Epe : sterrenrestaurants in Epe en omgeving , Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Epe. Gelegen in hartje centrum van het gezellige Veluwse dorp Epe , dé plek waar mensen elkaar ontmoeten!


Een prima restaurant voor een gezellig avondje uit vindt u gemakkelijk op de website restaurantsingelderland.

Heerlijk uit eten bij een restaurant in Epe ? Hier zie je de beste en lekkerste restaurants uit Epe ! Klik voor een overzicht. Zeer gewaardeerde gast,. Mede dankzij u als zeer trouwe gast laten wij een prachtig bedrijf achter. Kijk op de pagina Agenda voor de routebeschrijving! Excuses voor het ongemak!


Reserveer of bekijk het menu. Maart tot en met oktober. Ook beschikt de Baron over een gezellig terras, waar u met mooi weer kunt genieten van een drankje . Wij zijn een gezellig familierestaurant gelegen aan de bosrand ,tussen Heerde en Epe.


Gunstig punt om uw auto te parkeren en dan uw fiets te pakken om de Veluwe of ijsselvallei te verkennen. Tevens vol op wandelgelegenhei Schaapskooi, Renderklippen en heidegebied. In ons restaurant kunt u terecht voor koffie, . U kunt bij ons gebruik maken van: Bourgondisch warm en koud buffet.


Indoor BBQ Dessert buffet.

Open keuken ( bakplaten). Wij rekenen voor u aan tafel gaat af. Op verzoek zijn andere openingstijden mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Goed onderhouden fiets- en wandelpaden leiden langs oude molens, prachtige paleizen en kastelen, waarvoor het Münsterland beroemd is.


U kunt ook deelnemen aan begeleide wandelingen. Er zijn speciale rondleidingen uitgezet langs kastelen en paleizen. Pannenkoekenhuis De Honingpot. Op onze website willen wij u een indruk geven van ons restaurant , onze pannenkoeken en onze speciale aandacht voor de kinderen.


Onze pannenkoeken worden op ambachtelijke . Epe Michelin restaurants : find the best restaurants in Epe thanks to the Michelin Guide selection. Starred restaurants and Bib Gourmands in Epe - ViaMichelin. Het Wapen van Epe , Het gezelligste eetcafé in Epe.


Centraal gelegen aan Markt 40.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts