woensdag 26 november 2014

Dlet airco 12000 btu

Items met de tag D - LET. Download hier gratis uw D - Let Airconditioner handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Geschikt voor ruimtes tot, : 1m³ of groter.


Snelheden, : snelheden of meer.

Zeer geschikt voor slaapkamer, caravans of woonkamers tot m2. Let op hier zit nog geen koelleiding bij. Te bestellen in ,,en meter . Marktplaats tweedehands elektronica, witgoed en keukenapparatuur te koop aangeboden en gevraagd. Bekijk het ruime aanbod van nieuw en tweedehands elektronica!


Alleen de leiding is tot op heden onvindbaar. Wel mooie prijs van 1euro. Is vorig jaar geinstalleerd.

Heeft seizoenen gefunctioneerd. Airco werkt en is nog steeds opertioneel. Ventilatoren en Airco's, Wandairco, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. INVERTER TECHNIEK PRIJS IS VAST!


TS van Duitse degelijkheid. Split airco (inverter type) voor ruimtes van max 100mgeschikt voor koelen en verwarmen. Incl meter koelleiding en stuurkabel. Prijs is exclusief montage. Ideaal voor slaapkamer, kantoorruimte, parktijkruimte of (kleine) woonkamer.


Ook kunnen wij, na zelfmontage, de inbedrijfstelling . Ons huis heeft een pannen dak. Er moet een doorgang gemaakt worden in de serre muur. Let op, wij zijn alleen telefonisch bereikbaar.


Eric Broere Photography. Let in Burgum - Drukkerijgids. Bekijk de gegevens en reviews van drukkerij Drukkerij T.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts