maandag 24 november 2014

Grand cafe cornelis epe

Gevestigd in het oude gemeentehuis in het hartje van Epe. We hebben vorige week bij Cornelis geluncht. Ik ben mee eens met andere recensies - akoestiek kan zeker beter.


Maar een mooie grand café spreekt mij altijd aan, en was juist de reden dat we spontaan binnen deze café liep. Het heeft zeker een gezellige . Voor elke generatie liggen er veel mooie herinneringen.

Het is een monumentaal pand wat al verschillende doeleinden heeft gehad van . SAVE UP TO OFF hotels near Restaurants and Cafes in Epe. Vind meer informatie over Cornelis op dinnersite. Bij Cornelis kunt u sfeervol genieten in het dorpshart van Epe.


Het terras wordt na de zomer uitgebrei nadat de Brinklaan wordt verlegd tot achter Cornelis , dan wordt het ook een echt horecaplein. Er zijn in het centrum een aantal horeca ondernemingen die de uitstraling hebben van een bruin café, overigens niets . Not the same old Dutch food that so many restaurants in the area serve. We hadden een training gehad in de buurt en Epe leek ons wel een praktische plek om te gaan eten.


Een ontzettend leuke plek!

Het oude gemeentehuis in Epe is de afgelopen maanden omgebouwd tot Grandcafé Restaurant Cornelis. Eigenaren zijn Jim en Monika Hoogervorst, die hun onderneming als eerbetoon vernoemden naar (schoon)vader Cornelis. The Brouwers also owned an inn on the other side of the street where town hall meetings were held. Grand Cafe Cornelis, Epe Picture: photo0.


Twee weken geleden had ik op zaterdagochtend een gezellige koffieafspraak met Elisah van Interior Junkie. Ik volg haar blog al een langere tijd en ik vind haar fotografie, interieurstijl en manier van schrijven erg inspirerend. Tijdens de opening van de Tom Dixon shop in Amstelveen ontmoette ik haar voor het eerst en . Alvorens Cornelis het monumentale gebouw betrad. De vis was iets te ver heen helaas. Dit bijzondere grand café is gevestigd in het oude gemeentehuis van Epe.


Het resultaat mag er wezen: een prachtig interieur met . Horecagelegenheid Cornelis. Markt Epe Marktwand St. Muziekevenement ( Grand cafe Cornelis ). Locatie: Stationsstraat te Epe.


Epe net dat beetje meer geven. Shoppen, cultuursnuiven of uitgebreid culinair verwend worden? In Epe kunt u uw hart ophalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts