woensdag 5 november 2014

Barbas unilux

Alle haarden worden door ons ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland. Kenmerkend voor de Unilux -inzet houthaarden is de geringe inbouwdiepte van slechts cm. Is er weinig ruimte om een haard in te bouwen? Barbas presenteert u: de Unilux -6! U wilt een houthaard plaatsen in een bestaande open haard?


De serie inzethaarden met een groot aanbod aan diverse afmetingen zodat er altijd een passend model is voor uw situatie.

Deze haard is toepasbaar in vele . Of het nu om nieuwbouw of vervanging gaat, deze haard valt op door de geringe inbouwdiepte. Hiermee kan de haard op vele plaatsen eenvoudig geplaatst worden. Hierdoor is plaatsing nog eenvoudiger.


De Unilux inzethaarden horen al jaren tot de populairste haarden om een bestaande open haard te vervangen. Nu zijn de Unilux haarden vernieuwd. Naast dat het model volledig vernieuwd is dit model zowel leverbaar als hoekhaard als driezijdige . Dit merk heeft een bijzonder ruim aanbod inzethaarden.

De Universal-serie haarden is dan ook bijzonder populair. Tot nu ontbraken hier de hoek en driezijdige modellen. Deze inzethaard combineert een haard met forse afmetingen met vele inbouwmogelijkheden.


Door de beperkte inbouwdiepte kan de haard bijna overal geplaatst worden. Combineer dit met de ruime aansluitmogelijkheden en u . Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Bij een bestaande situatie kunt u denken aan een plaatsing in een bestaande open haard. Een gesloten inzethaard is veilig, milieuvriendelijk en energiezuinig.


Doordat de houthaarden een geringe inbouwdiepte van . De geheel vernieuwde Unilux serie zijn allemaal inzet houtkachel voor bestaande en nieuwe situaties. Met slechts 35cm inbouwdiepte is deze kachel bijna in iedere situatie te realiseren. Kom de Unilux -serie bewonderen in onze showrooms in Halle of Duiven. Uniek is de aansluitmogelijkheid . Vraag je demo of plaatsbezoek aan.


Welkom op onze nieuwe website! Wij verkopen ook warme luchtblazers op pellets voor magazijnen.

Maak tijdig uw afspraak voor het schouwvegen! Met de beperkte afmetingen is deze haard bijzonder geschikt om te plaatsen waar de ruimte beperkt is. Naast het strakke design van de haard is het mogelijk om de haard dankzij de ondiepe inbouwdiepte te plaatsen in bijna alle s.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts