vrijdag 21 november 2014

Vsh inlaatcombinatie trechter

Aantal gebruikseenheden: 1. Flamco trechter tbv inlaatcombinatie nu bij Shoponderdeel kopen! Cv Ketel toebehoren: Laagste totaalprijs, ruime keuze in verwarming, onderdelen en. Duco inlaatcombinatie bar incl. Een inlaatcombinatie is verplicht voor elke cv combiketel.


Bestel uw inlaatcombinatie snel en voordelig in de Warmteservice webshop. VSH trechter inl comb, kunstst. Beschikbaarheid: Op voorraad. Voor de levertijd van dit artikel, neem contact met ons op. Pijl die stroomrichting aangeeft.


Via de trechter gaat het expansiewater naar de afvoer. Binnen uur geleverd . Controleren van een ontlastklep. Trechter inlaatcombinatie. Katern voor scholing, her- en bijscholing.


Vloei - stoffen, waaronder water, zijn nauwelijks samendrukbaar. Levertijd 1-werkdagen. Vsh trechter inlaatcombinatie , kunststof. Winkelprijs: €incl. L, druktrap artikel PN incl.


Druktrap artikel, PN 10. VSH boilerinlaatcombinatie eurobic. Uitgerust met een draaibare trechter en een controleerbare keerklep.


Aan iedere zijde voorzien van een knelaansluiting met een diameter van 15mm. De flexslang koppeling heeft een aansluitdiameter van 22mm. De inlaatcombinatie is voorzien van KIWA keurmerk.


Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! De werking van een inlaatcombinatie.


De instructievideo is een aanvulling op het Impulskatern uit. Deze inlaatcombinatie is toepasbaar voor cv-toestellen met tapspiraal, gasboilers, close-in boilers, indirect gestookte boilers en elektrische boilers. Op de inlaatcombinatie staat een pijl die de stroominrichting aangeeft . Inlaatcombinatie voor montage tussen de koudwaterleiding en de koudwateraansluiting van de zonneboiler.


Met keerklep en overdrukbeveiliging. Wasco (al jr. uw groothandel). Gedegen technische ondersteuning. L, huis messing, druktrap artikel PN KIWA-keur, met koppelingen, met knelset, afsluitkraan, incl. Doordat de trechter 360° draaibaar is (met behoud van de juiste positie van het veiligheidsventiel), kan de PenTec inlaatcombinatie in elke gewenste positie worden gemonteerd.


In combinatie met de compacte standaard inbouwlengte geeft dit de gebruiker het grote voordeel dat de PenTec inlaatcombinatie met ieder . Grote doorstroomcapaciteit dus nauwelijks drukval over de klep. Dit mag om veiligheidsredenen NIET verhinderd worden. Oude Amersfoortseweg 99.


Deze is geschikt voor zonneboilers, elektrische boilers en cv-toestellen met tapspiraal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts