vrijdag 14 november 2014

Eon thermostaat

ON een gratis slimme thermostaat bij een driejarig energiecontract. Gratis installatieservice, geen abonnementskosten en eenvoudig in gebruik. Klik op de afbeelding hierboven voor hulp bij het instellen van de slimme stekkers. Komt u er niet helemaal uit?


Energieleverancier EON heeft onlangs zijn eigen slimme thermostaat gelanceerd : de EnergieAsssistent. Daarmee wil EON klanten helpen energieverspilling tegen te gaan.

Een slimme thermostaat is een apparaat waarmee je meer grip krijgt op je energieverbruik. De meeste slimme thermostaten zijn op afstand bestuurbaar via een app, zodat je waar je ook bent de temperatuur in huis kunt regelen. Daarnaast zijn slimme thermostaten vaak zelflerend: ze regelen op basis van gegevens uit het . ON doet een duit in het zakje van de slimme thermostaat. ON EnergieAssistent dat andere slimme thermostaten niet hebben? Ook past de thermostaat zich aan de temperatuur aan en ook kun je zien wanneer je energie bespaart.


De meest bekende slimme thermostaten zijn Eneco met Toon, Essent met Nest, de Nederlandse Energiemaatschappij met Anna en E. ON met de Energieassistent.

Hieronder geven we je meer informatie over deze vier . ON komt met een eigen slimme thermostaat , maar daar laten ze het niet bij. Onder de noemer EnergieAssistent komt de energieleverancier met een totaal. Realtime inzicht in uw energieverbruik. Proactief advies om uw energieverbruik te verminderen.


Thermostaat en apparaten op afstand bedienen. Automatisch meldingen bij onnodig energieverbruik. Bespaar eenvoudig meer dan op uw energieverbruik. Bedankt voor het abonneren!


De slimme thermostaat van E. ON biedt meerdere mogelijkheden om de temperatuur in huis te reguleren. Steeds meer energieleveranciers bieden een slimme thermostaat aan. Deze thermostaten kan je vaak los kopen of voordeliger aanschaffen in combinatie met een energiecontract.


De goedkope energieleveranciers die momenteel een thermostaat aanbieden zijn: Electrabel, EON , Essent en de . Hierbij wil ik een klacht melden over EON : Mooi pakket gekregen om slim je energie om te gaan, o. Al mensen die deze in huis hebben. En zo ja, hoe bevalt deze? Hiermee krijgen klanten inzicht in hun energieverbruik en persoonlijk advies over besparingen.

ON weten de EnergieAssistent niet meer aan te bieden. De Delta Comfort Wijzer is de naam van de slimme thermostaat van de Zeeuwse . Wij hebben voor 1euro per maand een abonnement (naast het gewone energieleveranciers contract) bij de Eon voor slimme meters en het gebruik van de app en slimme thermostaat. Op een of andere manier werkt het systeem niet sinds er slimme meters door liander bij ons zijn geïnstalleerd. Voor de jaarkosten is uitgegaan van 3. Er is geen rekening gehouden met mogelijk inflatie op termijn of prijsdalingen of stijgingen. U kunt geen rechten ontlenen aan deze berekening.


Dit document is eigendom van de Vastelastenbond. Dit zijn de bekendste modellen: de E- thermostaat van Essest, Toon van Eneco, Anna van de Nederlandse Energie Maatschappij en Nest van Essent. Sinds dit jaar bieden leveranciers Electrabel en E. ON ook een slimme thermostaat aan.


Bij energie aanbiedingen in combinatie met een slimme thermostaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts