vrijdag 14 november 2014

Honeywell round modulation handleiding

Schermverlichting - Scherm licht op tijdens bediening. Modulerend met OpenTherm - Geschikt voor . In deze unieke thermostaat is meer dan. Begrenzen maximale temperatuurinstelling : de . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? De ruimtetemperatuur wordt standaard in het venster weergegeven. Installatiehandleiding.


Bepaal of de thermostaat op uw cv-ketel past, deze dient met. Wanneer u de thermostaat op. Wijzigingen voorbehouden. Round Modulation Connected.


Plaats de thermostaat op de huidige thermostaatbedrading.

Let op: deze thermostaat is alleen geschikt voor modulerende cv-ketels die een OpenTherm-protocol ondersteunen. Door aan de instelring te draaien stelt u de gewenste temperatuur in. Op de support pagina vindt u . Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!


Soort document (Taal), Filenaam, Fileomvang. Kamerthermostaat info en kamerthermostaat verkoop Klokthermostaten en Thermostaten Via Onze Shop. Let op: dit artikel wordt geleverd uit ons externe magazijn, hierdoor heeft dit artikel één werkdag extra levertijd ! Honeywell aansluittabel ! TYPE KETEL baar klemmen baar stroom klemmen baar klemmen baar klemmen. Omdat die kabel onbreekt en de Nederlandse handleiding ook niet meldt dat de module op een stopcontact moet worden aangesloten, was dit ons niet meteen duidelijk.


Aangezien ze momenteel niet aanspreekbaar is weet ik de handleiding van de thermostaat niet te vinden terwijl het programma veel te hoog ingesteld is i. Ben er nog helemaal zeker van, is er iemand die een installatie handleiding kan inscannen of bevestigen. Check in de aansluittabel of uw ketel Opentherm ondersteunt. Wat je kunt instellen verschilt per thermostaat.


Dit is een modulerende thermostaat met het OpenTherm- protocol. Zulke thermostaten zijn vrij uitwisselbaar met andere OpenTherm- thermostaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts