vrijdag 7 november 2014

Petroleumkachel kous

Naast alle gemakken van een snel gebruiksklare en verplaatsbare kachel, is verwarmen met een petroleumkachel ook erg zuinig. Met liter speciale brandstof verwarm je tot 1uur! Door deze voordelen zijn petroleumkachels de perfecte oplossing om ruimtes te verwarmen. Ruimtes tot maar liefst m² . Zoekt u een Zibro kous ?

Koop bij de officiële Zibrodealer! Wij verkopen enkel originele Zibro onderdelen. Instructiefilm over het vervangen van de kous van en Qlima petroleumkachel.


Bekijk hier de instructiefilm voor vervangen van de kous in een Qlima Petroleumkachel. Voor gericht bijverwarmen, alternatieve verwarming en ruimtes zonder cv. Het vervangen van een lont van een petroleumkachel is een vrij simpel klusje, vooral als je het eerder hebt gedaan.


De meeste petroleumkachels gebruiken allemaal het principe zoals in dit voorbeel zodat je een idee krijgt hoe en wat.

Stap 1: Verwijder de brandstof tank. Kousen , pitten en glazen. Dankzij de jarenlange ervaring met oliekachels (en olielampen), beschikken wij over een zeer ruim assortiment aan kousen , pitten en glazen die het gesneuvelde kunnen vervangen. Mocht U het gewenste product niet op onze website vinden, kunt u allicht telefonisch contact met ons opnemen.


Het principe van de kachels is gebaseerd op een vlam afkomstig van een cilindervormige lont ( kous ) waarvan de onderzijde in een bad van petroleum gedompeld is. De lengte van het bovendeel bepaalt de vlamhoogte, de diameter van de kous is bepalend voor het maximale verwarmingsvermogen. Zie ook mijn andere advertenties. Dit artikel kan ook worden opgestuurd.


D De afstelling komt toch vrij. Online bestellen van Verwarming en Radiator producten. Ontdek dè Doe-het-Zelf Webshop: TS24. Het ontsteken van de draagbare kachel is zeer eenvoudig.


Bij Nautic Gear doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je kunt genieten van je bootreis. Schaf daarom voordelig deze petroleumkachel kous aan! Zibro branderkous type K geschikt voor div.


Alle typen sanitair vind je op BESLIST.

Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! RCAook geschikt voor de volgende modellen: kerosun : dc6 dc8 omnitoyoset : rca3 rca(radiant), … € 200.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts