woensdag 5 november 2014

Marktplaats app storing

Actuele storingen en problemen bij Marktplaats. Krijg je geen berichten of kan je niet adverteren? Wij laten zien wat er aan de hand is.


Ik zie geen berichten en meldingen in de Marktplaats app voor Android. Nog steeds fout melding !

Server niet gevonden probeer later. Gebruik liever de Marktplaats App. De app heeft meer functies en mogelijkheden dan de mobiele website.


De app is speciaal gemaakt voor telefoons en tablets en wordt regelmatig vernieuwd. Heb je een vraag en ben je direct op zoek naar een antwoord? Raadpleeg onze veelgestelde vragen.


Wij helpen je graag verder.

Momenteel ondervindt één van de grootste DNS providers in de werel Dyn, een wereldwijde DNS storing. Deze grote sites zijn daardoor slecht tot niet bereikbaar: – Marktplaats. Heeft u een Marktplaats klacht?


Er zijn 1klachten gemeld over Marktplaats op Klacht. Sale of geen sale, nieuw of tweedehands, als je zelf het voordeel van je eigen ( ver)koopjes kunt uitonderhandelen is jouw wensenlijstje binnen handbereik met de Marktplaats app. Verkopen, zo gedaan vanaf je telefoon!


Het gaat om digitale certificaten die worden gebruikt om apps te signeren en nu voorkomen dat recente gepubliceerde apps op de telefoon worden . Wij doen er alles aan om het probleem te verhelpen! Onverwachte storingen in het veilproces kunnen vervelend uitpakken. Liever bent u direct op de hoogte. Zodat u proactief op storingen kunt inspelen. Meld u aan voor de storingsmeldingen.


U ontvangt een sms bij een verstoring van het veilproces waarvan u direct hinder ondervindt, zoals bijvoorbeeld storingen op de klok, . Hoe te handelen bij een storing ? Hier vind je alle informatie.

Ook vind je hier actuele informatie over storingen ! Is geen oplossing maar een work-around. Ik kan ook naar de iMac :-) b: Er is geen marktplaats app in de app -store. Het gaat trouwens om het uploaden van een foto tbv de advertentie. Als apps tijdens het installeren of updaten vastlopen, kan dat allerlei oorzaken hebben. Een storing bij de App Store, een slechte internetverbinding, de app is offline gehaald?


Deze tips zorgen dat je vastgelopen appdownloads alsnog in gang kunt zetten. Bij het installeren van een nieuwe app kan het zomaar gebeuren: . Apps als WhatsApp Web en WhatsApp voor Mac lagen er ook uit volgens technologiesite One More Thing. Het is onduidelijk wat de oorzaak is geweest van de storing , maar de app kon in ieder geval geen verbinding met de WhatsApp -servers maken. Marktplaats introduceert deze week een nieuwe functie waarbij gebruikers kunnen betalen via IDEAL.


Het handelsplatform wil met dit soort initiatieven de koop en verkoop op de website makkelijker en veiliger maken. Zo is er geen contant geld meer nodig en krijgt de gebruiker direct een betaalbevestiging . Op Marktplaats kunnen gebruikers vanaf nu ook betalen via iDeal. Dat scheelt gehannes met het uitwisselen van rekeningnummers en het wisselen van contant geld bij het ophalen van spullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts