woensdag 26 november 2014

Coolipo twin te koop

Vind cryolipolyse op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Als u een suggestie heeft over de resultaten van onze vertaling kunt u mailen, help ons te verbeteren. Nu ook duobehandeling cryo lipolyse mogelijk! Doordat de cryo-handelingen zo goed werken heeft Dorien een 2e Cryo apparaat aangeschaft!


Dit unieke apparaat vernietigt vetcellen door onderkoeling.

Met de aanschaf van een tweede apparaat is het vanaf nu ook mogelijk om deze afslankbehandeling samen te. Ben toch nog wel benieuwd of er positieve resultaten te melden zijn. Alle reacties Link kopieren Quote Rapporteren Bookmark deze post.


Hallo Dames, Ik ben Brigitte en heb inmiddels behandelingen cryolipolyse gehad met de coolipo twin. Vet bevriezen met de Coolipo twin , nu 19- per behandeling, 2de voor de helft en voor 49-. Cryolipolyse machine ( Coolipo Twin ) Coolipo Twin Cryolipolyse machine. De nieuwste techniek van vet verwijderen doormiddel van bevriezing.


Snel, pijnlooos en bewezen effectief! Na behandeling al tot reductie van onderhuidse vet cellen.

Wegens sluiting van één van onze Remove vestigingen. Dit gebeurt zonder het omringende weefsel te beschadigen. Cryo behandelingen met de Coolipo Twin zijn volkomen veilig en er zijn maar weinig contra-indicaties. Plaatselijke figuurcorrectie was niet eerder zo makkelijk en zo effectief.


Wij zijn hiermee geautoriseerd om het keurmerk Cryospecialist te voeren en wij zijn erkend Cryospecialist. Wij werken met de Coolipo Twin , welke een medische klasse II certificering heeft. Deze certificering staat garant voor absolute veiligheid en geeft aan dat het apparaat onderhevig is geweest aan een zeer strenge . Het is ook mogelijk om gespreid te betalen.


De kosten per behandeling bedragen. Een zone betekent minuten behandeltijd met de vier behandelkoppen van de Coollipo Twin. Wanneer u besluit twee zones te laten behandelen, dan bedragen de kosten € 97-. Gezond afslanken met Thermo-Cryobehandeling van Coolipo Twin. Goed(koop) geknipt is een kopzorg minder.


Als een van de meest geavanceerde apparaten voor cryolipolyse behan- delingen geldt de Coolipo Twin. Deze machine heeft een medische klasse. Mede door het wat mindere aantal vierkante meters zullen servies en bestek slechts af en toe in de winkel te koop zijn. De behandeling is geheel pijnloos en wordt uitgevoerd met de Coolipo Twin.


Blijft spannen want de term pijnloos wordt te pas en te onpas gebruikt en het is altijd afwachten of het voor jou ook pijnloos is….

Susanne begint met het aanbrengen van de gel op de plaatsen waar de pads moeten komen. Bij Dorien hebben ze vier pads per Coolipo Twin. Dat betekent dat we maar liefst . Zerona is een nieuwe plastische ingreep om overtollig vet weg te laten halen. Nu ben ik normaal gesproken niet zo happig als het gaat om dit soort ingrepen, aangezien bijvoorbeeld liposuctie best wel vaak resulteert in lelijke resultaten, pijn door zwelling, bloeduitstortingen en nog een hele sloot aan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts