maandag 10 november 2014

Jowitherm ribbenbuiskachel

Ribbenbuiskachel , de robuuste verwarming voor industrie. De ribbenbuiskachels van Jowitherm zijn gegalvaniseerd en hierdoor geheel onderhoudsvrij. Een voorbeeld van een elektrische bijverwarming die bij uitstek geschikt is voor situaties waarin robuustheid een vereiste is, is een ribbenbuis verwarming, in de vorm van ribbenbuiskachels. Deze ribbenbuis verwarming is verkrijgbaar in hoogwaardig staal en in diverse vermogens.


Ook is optioneel een geïntegreerde.

Levertijd: 1-werkdagen. KG - Montage horizontaal op de wand of vloer - Bescherming IP- Maximum temperatuur 225° - Maximum omgevingstemperatuur 40° - Materiaal . De elektrische RVS ribbenbuiskachels zijn bijvoorbeeld uitermate geshikt voor een firma die gespecialiseerd is in mobiele toiletvoorzieningen. Omdat men zowel in de zomer als in de winter gebruik wil maken van doorstromend water van de kraan en het toilet wordt zowel gebruik gemaakt van de Jowitherm elektrische . BTW) Adviesprijs: € 2937. KG- Montage horizontaal op de wand of vloer- Bescherming IP66- Maximum.


JOWITHERM RIBBENBUISKACHEL SERIE RRH, ELEKTRISCH. Er is (nog) geen omschrijving voor Jowitherm ribbenbuiskachel serie RRH, elektrisch beschikbaar.

Deel dit product: Jowitherm ribbenbuiskachel serie RRH . Dakverwarming en dakbelastingsystemen. Wij leveren systemen voor in de dekvloer en zeer. Zo wordenribbenbuiskachels. Geen exacte resultaten gevonden voor jowitherm koffiezetapparaat mcg volt Probeer een nieuwe zoekopdracht, bv Sony Cameras, Armani Parfums,.


Installateurs kunnen bij Jowitherm uitgebreide ondersteuning en advies verwachten bij een project waar elektrische verwarming van . Te bestellen per stuks. Door continue productinnovaties. Elektrische verwarmingssystemen. Montage en gebruikshandleiding stralingspanelen EnergoCassette. Gebruiksdoel: De EnergoCassette stralingspanelen zijn bedoeld voor plafonmontage.


Ze worden daar toegepast. Thermostaten geschikt voor elektrische vloerverwarming. Het is buiten weer koud en tochtigop menig werkplek wordt geklaagd over kou. Oplossingen worden gezocht in het verhogen van de ruimtetemperatuur of de inzet van kachels.


Het gevolg is klagende collega´s of gevaarlijke situaties doordat op de kachels bijvoorbeeld kledingstukken liggen. Zie bijbehorende producten om het de gewenste ribbenbuiskachel te selecteren.

Voor ons volledige programma, bezoek onze websites. Verwarmde dekens en slangen. Een ribbenbuiskachel is een elektrisch verwarmde buis die de opgewekte warmte op geheel natuurlijke wijze door convectie afvoert.


Dit artikel is niet meer leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts