maandag 24 november 2014

Stuv prijslijst

De Stuv Cube is een houtgestookte vrijstaande kachel met zeer hoog rendement, deze haard is net als de andere types van de uitgevoerd met een draaideur. De serie` is altijd in verschillende breedtes te verkrijgen te weten, 5 of 78. Kit klep verse luchtaanvoer D. Houtblokkenkarretje 40cm StûvGrey. Alleen de volledige prijslijst op vederlers ruimte wordt regelmatig up to date gemaakt en is dus altijd .

Beknopte publieke indicatieve prijslijst. Houtkachels zijn kachels die op de vloer geplaatst of opgehangen kunnen worden. Ze hoeven niet in een wand geïntegreerd te worden.


De houtkachels van Stûv zijn beschikbaar in vele formaten en afmetingen, meer of minder omvangrijk in functie van het verwarmingsvermogen. Inbouw hoogte ( cm), 132. Hoogte glas (cm), 5 5. Diameter rookgasafvoer (mm), 200 .

Showroom aanbieding nu voor €1. De derde generatie van de stûv biedt een optimale verbranding en een groot vermogensbereik (van tot 12kw). TOT EIND JANUARI SUPERSOLDEN extra korting op 5kachels in vurencenter de kacheldiscounter beste prijs in Benelux! De Stuv inbouw houthaard kan je krijgen in modellen. Stuv IN zichtbaar in onze toonzaal.


Stuv houtkachels gekend om zijn kwaliteit. Kijk naar de vele fotos van deze houthaard nr 16. STUV is producent van hevel sluitingen, scharnieren, knevelsluitingen en beschermingsprofiel. Een goedeavond allemaal,.


We hebben dit weekend wat winkels afgegaan en het is grappig, bijna frappant om te moeten vaststellen hoe verschillende winkels elkaar volledig tegenspreken. Het moet echt grappig zijn om deze allemaal eens rond eenzelfde tafel te zetten. Vanaf heden nieuw in onze showroom, de Stûv pelletkachel P-brandend te bewonderen.


Waar vorm samengaat met functie en objecten geïntegreerd worden in de architectuur. Voor Stûv is design een State of Min waarbij elk contact tussen de mens en het voorwerp voor de levensduur van dat voorwerp wordt beschouwd. Dit design integreert de functionele en formele aspecten, zonder een van beide te schaden.


De esthetiek van Stûv -producten is steeds gerecht- vaardigd.

Stûv presenteert tijdens Batibouw in primeur het prototype van de Stûv p-1 een pellet vuurhaard met baanbrekende techniek en een strak modern design. De Stûv p-onderscheidt zich zowel esthetisch als technisch van de bestaande pelletkachels. De zeer aanwezige en mooie vlam zorgt voor een . Poujoulat rookgaskanalen. Spartherm inbouwhaarden linear. De C-fire 2is een bijzondere haard.


Uitgevoerd in een matzwart stalen ombouw. Door de zijden met glas heb je vanuit iedere hoek een mooie kijk op het vuur. Door het ontwerp wordt de haard een echt kunststuk aan de muur.


Productspecificaties TULP C-fire.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts