woensdag 5 november 2014

Intergas kompakt hre storing 4

De storingscodes hebben stuk voor stuk eigen betekenissen, oorzaken, gevolgen en oplossingen. Het gebeurt natuurlijk altijd op een moment dat er niemand bereikbaar is. Inmiddels het forum redelijk door gespit maar kom er niet uit. Bij herhaling of andere storingen dient u altijd contact op te nemen met uw installateur. De CV installatie wordt niet of onvoldoende war– Verhoog de ingestelde temperatuur van de kamerthermostaat.


Vervangingsset ontsteekkabel.

Intergas Kombi Kompakt HRE. Apparaat: Kombi Kompakt HRE A. Omschrijving: Geen vlamsignaal. Oorzaak: Geen vlamsignaal. Oplossing: Gaskraan dicht. Geen of niet goede ontsteekafstand.


Gasvoordruk te laag of valt weg. Gasblok of ontsteek unit krijgt geen spanning.

Doorloop de stappen in deze tool om zelf de storing aan uw CV-ketel te verhelpen. Foutmelding: Geen vlamsignaal. Staan de gaskraan bij de ketel en de hoofdkraan in de meterkast open?


Nu geeft hij echter foutcode op het servicedisplay. Dit betekend dat hij na. Code is inderdaad een ionisatie storing. C niet ater fort- er per inuten.


Ingestelde temperatuur van cv of tapwater of druk cv water. Bedrijfs- of storingscode. Onlangs servicebeurt gehad en toen was alles prima. Via dit forum erachter gekomen dat de interne afvoer weleens verstopt kon zitten.


Op zoek naar mensen met verstand van ketels e. Ik hoop dat iemand me kan helpen. Alvast bedankt voor de moeite! Heb ondertussen keer een monteur langs gehad en heb nu een half . Bij bovenstaande en andere . Prijzen vergelijk vanaf € 7500.

Type klus: CV-ketel installeren of vervangen. Materiaal verzorgd door: De vakman. Storing Ventilatorfout. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Langzaam aan steeds meer storing. Herstart gaat even goed dan weer op zelfde storing.


Ik heb 1x uit het niets op mijn warmwater een storing gehad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts