woensdag 19 november 2014

Reny oslo onderdelen

OSLO De klassieke oerkachel van RENY. Deze nostalgische alleskunner is opgebouwd uit warmgewalst constructiestaal, gietijzer en vuurvast chamottesteen. RENY Houtkachels en houthaarden is een Brabants familiebedrijf. Alle modellen worden volledig in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd.


Deze Nederlandse houtkachel fabrikant, ontwikkelt kachels van modern tot klassiek. Sfeer en kwaliteit staan bij voorop bij de zeer betaalbare houthaarden van dit Brabantse familiebedrijf. De Kachels en Haarden Hal heeft een groot assortiment. Uiteraard leveren wij ook de originele speksteen bovenplaat die de. RENY mini Oslo : 1euro speksteen bovenplaat RENY Kleine Oslo : 1euro speksteen . De Dynamic-serie bestaat uit twee vrijstaande houtkachels, de Dynamic R met ronde voorzijde en de Dynamic V met vlakke voorzijde.


Qua techniek verschillen deze twee modellen niet van elkaar. Tijdens de ontwikkeling van de… € 1. Het hoge rendement van . In onze shop kachelsenhaardenwinkel. Door deze onderdelen te vervangen wanneer dat nodig is kunt u weer jarenlang van uw kachel genieten.


De Grote Oslo is een doorontwikkeling op de Oslo ' 96. De deuren en aslade zijn verzonken in de kachel voor een nog mooier en strakker geheel. Reny Grote Oslo houtkachel.


Deze houtkachel weet wat verwarmen is en doet dat snel, gemakkelijk en betrouwbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts