woensdag 26 november 2014

Tmobile thuis storing

Zo balen steeds meer problemen met T Mobile. Slecht bereik of een verminderende dekking? Bekijk actuele werkzaamheden en storingen bij jou in de buurt.


Sinds een week of zo heb ik last van wegvallend internet connectie. Dit heb ik op meerdere devices. Loop de stappen door om je problemen te verhelpen. Schakel naar kanaal 3voor NPO Cultura.


Ook vindt u hier overige contactgegevens. Bij het bellen naar T-mobile Thuis krijgt u eerst een welkomstboodschap te horen, gevolgd door een keuzemenu. TOETS — voor technische vragen of hulp bij storingen toets 4 . Komt er een combi pakket met internet van t-mobile en knippr als tv dienst nu vodafone thuis van t-mobile is? Hopelijk een tijdelijke storing. We kunnen ons voorstellen dat je daar vragen over hebt.


Daarom hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet. Vodafone Thuis wordt onderdeel van T-Mobile. Zo kijk je TV waar, hoe en wanneer je wilt! T- Mobile Thuis abonnees.


Dit om alles overzichtelijk te houden, maar vooral om bij storingen de mogelijkheid te houden dat T-mobile erbij kan. TV Anywhere is beschikbaar voor alle T-Mobile . Ze waren zelfs iets goedkoper en alles werkt gelukkig meteen prima allemaal. Ik hoop dat ze hier geen storingen gaan hebben zoals bij Telfort. Ze waren bovendien vriendelijke aan de telefoon en alles was . Een groep klanten van onbekende grootte kan niet bellen of gebeld worden en mobiele data werkt ook niet.


Opmerkelijk is dat klanten melden wel bereik te hebben, . Ik had niet alleen géén internet, maar mijn vaste telefoon gaf storing , tv viel en valt nog steeds het signaal weg bij BBCHD. Nieuw: Overal online werken met Unlimited 4G voor Thuis. Dan is Unlimited 4G voor Thuis iets voor jou. Vind ik leukOpmerking plaatsenDelen.


Dit is overgenomen door T- mobilethuis. Nu zijn wij tevreden over T-mobile voor onze mobieltjes, maar helaas. Sinds de overname hebben we veel storingen in onze internetverbinding. T-Mobile reeds diverse toestellen op de markt gekomen!


De service van T- mobilethuis laat . Via Cendris, gespecialiseerd op het gebied van klantcontact, ga jij aan de slag voor T-Mobile. Het is een vereiste dat je ook regelmatig thuis kunt . De storingsdienst is geopend van 06.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts