woensdag 26 november 2014

Levende king crab kopen

De beste kwaliteit is seafrozen en airblast. Er zijn twee vangstperiodes per jaar, van oktober tot november en van maart tot april. Tijdens deze periodes kan je ook levende King Crab kopen , deze worden levend gehouden in tanks en per vliegtuig ingevlogen.


Bij Visco verkopen we bijvoorbeeld levende Noordzeekrab uit onze eigen Noordzee, levende King Crab uit Noorwegen, levende Wolhandkrab ook uit onze eigen wateren en levende blauwe zwemkrab oorspronkelijk uit Amerika, maar als exoot in Europese wateren. Ook maakt de levende Canadese kreeft deel uit van ons .

Het assortiment bestaat hoofdzakelijk uit Canadese kreeft, king krab en Noordzeekrab. Na vangst worden de kreeftjes gesorteer verpakt en levend verstuurd. Het vlees van de Rivierkreeft is fris en. Belgische importeur van levende schaaldieren.


Contacteer ons en kom een kijkje nemen. De Noorse kingcrab red komt voor in de Barentszee vanaf Tara tot en met Finnmark. Opmerkelijk is dat in deze wateren grote exemplaren voorkomen.

De grootste ooit had een spanwijdte van meter met een gewicht van kilogram. Deze kingcrab wordt commercieel bevist en wordt hoofdzakelijk levend verhandeld. De king crab is het neusje van de zalm onder de krabben! Prijs per kilo: € 600. Deze prachtige King Krabpoten uit Kamchatka zijn reeds voorgegaard en na ontdooien dus klaar voor gebruik: koud in een salade, in een ovenbereiding, op de grill of bbq.


De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze krabbenpotenkunt u krijgen per volledige poot, maar wij hakken deze indien gewenst ook voor u in . Lobster Fish importeert verschillende soorten krab: king krab uit Alaska, snow crab uit Rusland en alle krabproducten uit Europa. Grijze garnalen ongepeld.


Krab is in een aantal vormen en maten te koop in Nederland. Het duurst en meest exotisch is de Koningskrab, een angstaanjagend zeemonster dat ons vaak alleen haar ingevroren poten toont. Op deze Alaskan King Crab wordt met levensgevaar gevist, getuige de docudramaserie Deadliest Catch op . Voor de krabliefhebbers is er het gehele jaar door Noordzeekrab beschikbaar.


Ook de exclusieve King Crab uit Noorwegen is beschikbaar in het seizoen dat loopt van september tot maart. De verse King Crab is vekrijgbaar van 2 .

Je kan het tegenwoordig ook rauw kopen. ISPC nieuwegein had dit voorheen nog wel eens in het homarium zitten levend ! Met onze leefbakken voldoen wij steeds aan de vraag van levende kreeften ( Canadees en Europees), langoustines en krab. Schaaldieren: Nieuwpoortse garnaal, Schotse LEVENDE langoustines, Noorse en Canadese kreeft, King Crab , Black Tiger Gamba, scampi,.


De King Crab wordt bevist doormiddel het gebruik van pots. De gevangen King Crab wordt levend in tanks gehouden . Noorse vissers gaan de zee op met zeer kleine bootjes die max 1Konings krabben vangen per dag. Ook kweken wij de Zeeuwse platte oester en de Zeeuwse creuse op onze eigen percelen in de Oosterschelde en op het Grevelingenmeer.


In de wateren bij Canada vind je ook de snow en king crab. Met name de snow crab heeft geweldig vlees, maar ook de king crab wil je zeker een keer tegenkomen op je bordje. Doordat dode krabben snel bederven kun je het beste een nog levend exemplaar kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts