donderdag 13 november 2014

Jotul f163 speksteen

Er zijn verschillende afwerkingsopties. U kunt deze kachel aanvullen met een decoratieve spekstenen dekplaat, die de warmte van het vuur nog langer vasthoudt. Als het in de winter langzaam kouder wordt, is het prettig om een haard te hebben die de warmte vasthoudt – ook als het vuur al uit is.


Wat u moet weten als u een kachel koopt. Hieronder vindt u een aantal dingen die goed zijn om te weten als u een kachel wilt kopen.

Stralingswarmte of convectiewarmte? Ook is het mogelijk om de kachel aan te vullen met een decoratieve spekstenen dekplaat. Zo doorstaat gietijzer de tand des tijds en kunt u dus lang genieten van een gietijzeren houtkachel van Jøtul. De Jøtul F 1Clean Burn is een moderne houtkachel met een nieuwe en unieke uitstraling.


Een jaar oude jotul f163. Wordt geleverd met nieuwe reserve stookboden. Voor extra warmte behoud zit er een speksteen bovenplaat bij.

Die hoeft niet verplicht. Koop of Verkoop jotul op Marktplaats. De kachel is ontworpen voor het moderne leven en geschikt voor gebruik op laag vermogen. Hij brandt optimaal, zelfs op. Hierdoor geven zij hun producten voor hedendaags gebruik een vleugje schoonheid en esthetiek mee.


Modern en stoer tegelijk en voorzien. Jotul F 1Clean Burn speksteen top. In ons assortiment hebben wij een ruime keuze uit kachels en outlet kachels.


Het meest voordelige zijn speksteenkachels. De kachel is heel zuinig en wordt bijna altijd op hout gestookt. Speksteen is zeer vuurbestendig, zelfs meer dan gietijzer.


Andere tegelkachels hebben een iets lager rendement. JØTUL F 1kommt aus der F 1Serie , die aus sechs Hauptvarianten besteht – mit oder ohne Seitenscheiben und mit unterschiedlichen Sockeln. JØTUL F 1zeichnet sich durch seine großen Seitenscheiben und sein vereinfachtes Design auf drei stabilen Füßen aus, die ihm . Contura 590-T, speksteen.


Jøtul F 1is onderdeel van de F 1serie die bestaat uit zes hoofdvarianten, met of zonder zijruiten en met verschillende opties been en gietijzer basen.

U kunt ook kiezen voor een extra kenmerk van een decoratieve en warmhoudvak top van speksteen , die meer warmte vasthoudt, terwijl het vuur brandt. Klein, modern en gemakkelijk te installeren. Dit is een convectiemodel, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts