dinsdag 6 juni 2017

Daikin vloermodel nexura

De koelte van een zomerbries of de gezelligheid van een extra warmtebron creëert het hele jaar door een sfeer van welbehagen in uw woonruimte. De prijs is voor het binnendeel , buitendeel en afstandbediening. Een verfrissend zomerbriesje of een behaaglijke warmte zorgen het hele jaar door voor een aangenaam binnenklimaat.


Dit stijlvolle toestel heeft een frontpaneel dat bijkomende stralingswarmte afgeeft. Dankzij zijn fluisterstille werking en beperkte . AUXG LRLB, Fujitsu, AUXG LRLB, 3D Cassette met vaste bediening UTY-RNRYZ Download.

Ideaal voor slaapkamers, met montage laag tegen de muur of in uitsparingen. Uitgerust met functies zoals een stralingspaneel. Nexura opent een wereld van comfort.


Stijlvol vloermodel met een . Uw woning is op enkele minuten . Online Wifi Controller (optie). Uniek stralingspaneel dat opwarmt en op die manier stralingswarmte afgeeft net zoals een radiator. COMFORT IS HET SLEUTELWOORD.

Het combineert de efficiënte voordelen van een warmtepompsysteem met het comfort van een traditionele radiator. Comfort het hele jaar door. Om een mooie warmteverdeling in een ruimte te krijgen, beschikt de . Daikin warmtepomp vloermodel.


Het binnendeel verdeelt de lucht op een fluisterstille manier. Bij koelen wordt… Lees meer in onderstaand. Ik heb het product online gekocht zelf aangesloten en in bedrijf laten stellen door de specialist. Ik had dus na jaar mijn investering eruit en ben nu geld aan het verdienen. DAIKIN 5KW NEXURA VLOERMODEL.


Naargelang je wensen of behoeften, kan je kiezen uit verschillenden typen vloermodellen. Met dit model kan je zowel verwarmen als koelen. Het aluminium stralingspaneel kan opwarmen zoals een traditionele radiator. Geschikt voor een ruimte tot: m3.


Zijn fluisterstille werking . Via het stralingspaneel aan de voorzijde wordt de warmte in de ruimte vesrpeid. Links: Airco installatie . Eeen verfrissend zomerbriesje of een behaaglijke warmte zorgen het hele jaar door voor een aangenaam binnenklimaat. Units kunnen in de wand of het plafond worden geïntegreerd zodat ze volledig in het interieur opgaan.

Gebruiksvriendelijke, intuïtieve besturing. Tot binnenunits kunnen worden aangesloten op één buitenunit. Het is een licht en compacte unit die laag. Frontpaneel met stralingswarmte voor optimale warmteverdeling in de kamer.


Vloermodel met stralingswarmte via frontpaneel. Extreem stille werking: tot dB(A). Hele assortiment energielabel klasse A.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts