vrijdag 23 juni 2017

Plospan pellets waardenburg

Het grootste onderscheid in vergelijking met andere houtpellets is de energetische waarde. Toonaangevend in houtverwerkingsproducten. Ons bedrijf staat in Waardenburg , centraal gelegen in Nederland aan de A2.


Kwaliteit, service en klantvriendelijkheid zijn de kernwaarden van ons familiebedrijf. Daarnaast heeft stoken met houtpellets veel minder COuitstoot (ongeveer 10x minder!) dan met de centrale verwarming. Hout als warmtebron valt onder de 'hernieuwbare energiebronnen'.

Het productieproces is volledig volgens deze norm en dus is het rendement 1 betrouwbaar. Wilt u liever eerst de pellets testen? Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht.


Dat is mogelijk door het . Bekijk alle advertenties Wat is dit? Afhalen: Uitsluitend op zaterdagmorgen van 8. Met uitzondering van de vakanties). Op zaterdagmorgen hebben we enkel contante verkoop, bij ons kunt u NIET PINNEN!

A pellet stove is carbon neutral, but wood pellets also produce much less COemissions (approximately 10x less!) than conventional central heating systems. Houtpelletsdirect is uw webshop en kennisbank voor houtpellets en meer. Wood used for heating is classified . They stand out from other pellets especially because of their hardness.


This means that the trees used as the raw materials to make our biomass pellets absorb the same amount of CO2emitted when the . Our company is based in Waardenburg , which is situated centrally in the Netherlands on the Amotorway. In addition, we are specialised in producing eco-friendly fuel in the form of high-quality wood pellets. De onder zeer hoge druk samengeperste pellets kunnen dienen voor verwarming van huizen en voor het opwekken van energie in centrales. Gekocht bij de praxis kg voor 2. Plospan woodpellets are COneutral. Zou het gewoon een andere naam voor de plospan pellets zijn ? Verarbeitung von Holzspänen zu hochwertiger Einstreu spezialisiert.


Daher unser Motto: The touch of wood. De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Vul het wachtwoord hieronder in om hem te kunnen bekijken: Wachtwoord: Email ons K-Stove Europe B. Samenstelling is wit en bruin zaagsel met een minimum aan harshoudende houtsoorten zoals naaldhout.


Voorts zit er geen hardhout in maar enkel bruin zaagsel wat afkomstig is van gecontroleerde houtkap zoals FSC en gelijkwaardige certificaten.

Hardhout veroorzaakt een laag assmeltpunt (8graden) tegenover onze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts