donderdag 8 juni 2017

Ontkistingsolie 1 liter

Deze ontkistingsolie is een product op basis van paraffine procesolie, een aromaat vrij traag verdampend oplosmiddel en additieven op plantaardige basis. Met liter van de ontkistingsolie kan tot m² behandeld worden. De ontkistingsolie kan verwerkt worden bij omgevingstemperaturen van -28˚C tot 50˚ C. Beschermen tegen vorst, direct zonlicht en verontreiniging.


Geopende verpakkingen moeten afgesloten opgeslagen worden.

Vormolie- ontkistingsolie. Houdbaarheid (maanden), 6. Vormolie 1is een vormolie voor betonbekistingen ten behoeve van de constructie van huizen, gebouwen, tunnels en bruggen. Klaar voor gebruik en dient zo dun mogelijk aangebracht te worden. Teveel dient verwijderd te worden. Deze bekistingsolie is een organische olie die reageert met de alkalische stoffen in cement.


Door de bekisting te voor- zien van een laagje bekistingsolie zal het beton zich minder aan de bekisting hechten, dit maakt het lossen van de bekisting eenvoudiger.

Karol bekistingsmiddelen zijn zodanig samen-gestel dat liter voldoende is voor ca. Karol ontkistingsolie is geformuleerd op basis van minerale oliën. Login om voorraad op de vestiging te zien.


De beschermende film voorkomt hechting van beton aan de bekisting en geeft een egaal glad resultaat. Magic Kote is gebruiksklaar en mag niet worden verdund. Plantoclean 4plantaardige en watergedragen ontkistingsolie voldoet aan de B. Vrij van minerale oliën. Kan met een nevelspuit worden aangebracht. Concrete release agent for all formwork and equipment.


Verbruik: liter per ca. PERI clean en PERI Plasto Clean zijn vloeibare, chemische, efficiënte betonlosmiddelen. Ze kunnen worden gebruikt voor de bekisting en het gereedschap.


Bovendien voorkomen ze roest. Stuks, vaste prijs € 1per stuk voor meerdere advertenties kunt u klikken op bekijk alle. Sika separol w-3ontkistingsolie liter economische watergedragen ontkistingsolie.

PLANTAARDIGE ONTKISTINGSOLIE. Bus van l (verloren verpakking). Grote voorraad - Op werkdagen voor 16:00. Verpakkingseenhei Stuks. Ontkistingsolie bestellen? FNV BOUW BESTAAT UIT FNV. Vaak zijn het producten die.


In het verleden werden allerhande soorten weinig-gezuiverde olie gebruikt als ontkistingsolie , zoals kerosine, gasolie en soms zelfs afgewerkte olie die . Op vormen in metaal en plastic: liter voor ongeveer. Aannemers van bouwwerken, onderhoudsdiensten, betonfabrieken, metaal- en machinefabrieken, etc. Uiterlijk: gele olieachtige vloeistof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts