vrijdag 2 juni 2017

Flair zomerboek 2017

Vakantieboek Flair -Viva Paperback. Waar lees jij ons superdikke zomerboek Zomerbries? Flair maakt het dagelijks leven sprankelend met de laatste nieuwtjes, tips en inspiratie. Flair is een stoer, sexy en speels weekblad voor jonge vrouwen. Flair verrast, relativeert, inspireert en motiveert hen om hun leven leuker en spannender te maken, en hun dromen na te jagen.


Maak maar vast een plekkie vrij, want vanaf juni ligt Zomerbries, de zomerspecial van VIVA en Flair , te shinen in de winkels!

Gelezen Ophalen of Verzenden. WIN A SLEEPOVER, A BREAKFAST AND OUR COSMETIC SET . Door de makers van FLAIR en VIVA. Over het magazine Zomerbries vakantieboek. Zomer vakantieboek special van de makers van FLAIR en VIVA.


Bestel deze Zomerbries vakantieboek. Schrijf zelf een reviewEn ontvang. Ze liggen alweer een paar weken in de winkels de zomerboeken van de verschillende tijdschriften.


Weer fijne vakantieboeken om mee te nemen (of gewoon om thuis te lezen).

Ik zet ze even op rijtje! Geef jezelf of een ander Flair magazine cadeau. Kijk voor korting op een proef- of doorlopend abonnement op 123tijdschrift. Koken, tafelen, non-food. Lifestyle vrouw tijdschriften.


Sanoma Media Jeugd ( retail). Voeg toe om te vergelijken. Inloggen Registreren Profiel Uitloggen. Volg ons op: Oostenrijk? Hoe merk je dat je een vleesboom hebt?


Flow Lemonade: het eerste Flow-vakantieboek voor jonge meiden. Voor het eerst komt er van de makers van Flow Magazine een special gericht op jonge meiden . Heerlijk, het is vakantie! En daar hoort het vakantieboek van Jan, Jans en de kinderen natuurlijk bij.


Libelle geeft exemplaren weg! Leuke cadeautip voor je vriendinnen. Aanstekelijk en onweerstaanbaar. Het is een heerlijk boek om te lezen, met goed .

Het zomerboek is samengesteld door de makers van Viva en Flair en dat zie je duidelijk terug in de inhoud. De waargebeurde verhalen, seks en liefdesverhalen van de Viva redactie en de mooie vormgeving, creatieve posts en receptjes van de Flair redactie. Een perfecte combinatie volgens mij, want aan . III FD Persoonlijk, zomer serie. Je moet geregistreerd en aangemeld zijn om de verborgen inhoud te kunnen zien. Schreeuwt je kroost in de vakantie geregeld om de iPad?


Geef ze een van onderstaande vakantieboeken voor kinderen en ze zijn in één klap van die tabletverslaving af. Welkom op de wereld Eefje! Gefeliciteerd Ruud en Marlise.


Buy this sweet cactus and many other products on my shop! Deze maakte ik voor het Flair zomerboek ! Al het nieuws rondom de lancering van LINDA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts