donderdag 15 juni 2017

Inbouw ultraheat

Heeft iemand ervaring met het zelf inbouwen van een ultraheat ? Ik heb bij een dealer de handleiding mogen inkijken en vind het een tamelijk ingewikkelde zaak met het loskoppelen van gasleidingen enz. De Ultraheat wordt geleverd met een thermostaat voor een optimale temperatuur. Dankzij de standen kan de Ultraheat ideaal gebruikt worden op elke camping.


Met vermogensstanden met thermostaat regelin.

Download hier gratis uw Trumatic Ultraheat handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Kampeer artikelen en benodigdheden webshop.


FFC) bij voor het meten van de ruimtetemperatuur. Truma Ultraheat ( Truma S) Inbouwhandleiding. Bij onze vorige caravan hadden we die, en de Ultra Heat hield hem aardig op constante temperatuur.


De huidige caravan heeft die voeler niet, en daar is het of te kou of bloedheet.

Dus ik heb nu via internet een voeler besteld en die ga ik binnenkort zelf inbouwen. Voor inbouw in de Truma kachel. U hebt de mogelijkheid om alleen de Ultraheat , alleen de gaskachel of beide te gebruiken. Kan ook samen met de Truma vent gebruikt worden. Te gebruiken voor kachels met nieuwe . Is de inbouw makkelijk zelf te doen ? Als ik het goed heb begrepen komt hij achter de gaskachel en moet deze dus helemaal gedemonteerd worden ? Belangrijkste punt blijft natuurlijk . Wij hebben de Ultraheat , zoals de elektrische spiraal heet, in onze caravan.


Wat het inbouwen kost weet ik niet, wij hadden het als onderdeel van een winterpakket op onze caravan gekocht. Wij gebruiken de Ultraheat niet erg vaak, maar dat komt omdat we ook vloerverwarming hebben. Electrische bijverwarming voor inbouw in de voorzijde van uw truma kachel. Inbouw bijverwarming voor supersnelle opwarming, kan gelijktijdig met de Truma gashaard worden gebruikt, ideaal voor winter(sport). Betaalt u een forfaitaire prijs aan elektriciteit op de camping?


Of bent u niet zo zot van chauffage op gas?

Of gaat u naar de sneeuw met de caravan? Dit is een elektrisch element dat in de bestaande kachel . Met de inbouw stofzuiger houd u snel, makkelijk het interieur van uw caravan of camper schoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts