donderdag 8 juni 2017

Sentimo meten

Hoe ziet je radiator er nu uit? We willen dit graag weten, zodat je straks je Sentimo perfect kunt bevestigen. Sentimo is een metalen bekleding die je eenvoudig over je eigen radiator plaatst. Je kunt de radiatorbekleding makkelijk en snel monteren en het wordt bevestigd met magneten. De radiatorbekleding is beschikbaar in maar liefst moderne kleuren, dus er is voor ieder wat wils!


Meet je radiator op volgens de stappen op de website, start bij Stap 1. Zorg ervoor dat je een rolmaat of meetlint bij de hand hebt. Bij ingave in het bestelformulier worden uw opmetingen automatisch herberekend naar SENTIMO COVER afmetingen. Deze kunnen afwijken van uw reële waarden.


ZELF EERST JOUW BESTAANDE RADIATOR OPMETEN OM. DIEPTE I HOOGTE I BREEDTE. Meet de volledige diepte van de radiator. De Sentimo radiatorbekleding komt per definitie een . Zo meet je de juiste afmetingen op voor je Sentimo. Noteer deze diepte op het bestelformulier bij kolom A. Vul het bestelformulier in 2. Ga naar jouw dichtsbijzijnde Praxiswinkel en lever het bestelformulier in 3. Haal na weken jouw radiatorbekleding op.


Meten Voordat je gaat bestellen is het belangrijk om op een juiste manier je radiator op te meten. Volg hiervoor de stappen . Met de unieke, metalen Sentimo design radiatorbekleding geeft u uw kamer - letterlijk - in één klik een nieuwe uiterlijk. Voordat u uw radiatorbekleding gaat bestellen is het erg belangrijk dat u de radiator op de juiste manier opmeet.


Gebruik hiervoor de inmeetwijzer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts