woensdag 7 juni 2017

Nefit reset knop

Het komt ook voor dat een toestel geen resetknop heeft. In dit geval is resetten mogelijk door de stroomtoevoer tijdelijk te onderbreken. Haal de stekker uit het stopcontact en plaats deze na seconden weer terug.


Probeer het toestel vervolgens te herstarten. Druk vervolgens op de resetknop. Als de storing blijft, neem dan contact op met uw installateur.

Vermeld bij telefonisch contact met de installateur altijd: - de displaycode en de servicecode;. Automatische ontluchter. De resetknop dient om een storing op te heffen. Het toestel krijgteen herstart. Waardeer dit antwoord (7)Misbruik melden.


Reageer op deze vraag Misbruik melden. Het water wordt niet echt heet. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

CV-laten aan laten slaan en vervolgens om warmwater vragen heeft ook geen effect. Leidingen blijven steenkoud. Of geeft iig geen melding op het display. Resetknop ingedrukt langer dan sec.


Maar ik weet niet of resetten wel werkt als de ketel inprincipe goed werkt. Steek de stekker van het toestel in de wandcontactdoos. Als de ontsteking niet lukt, herstart het toestel dan door de resetknop op de.


Het is mogelijk dat dit enige malen herhaald moet worden. Indien dit niet het geval is raadpleeg dan het hoofdstuk 5. Bedrijfs- en storingsmel- dingen of probeer het cv-toestel als volgt te resetten. Indien de brander na meermaals resetten niet ontsteekt, raadpleeg dan een erkend installateur. Nefit staat voor zekerheid.


Sluit het klepje aan de voorzijde van het . Economy VR, downloaden . Houd de toets cingedrukt, totdat Reset in de display verschijnt. Kijk voor meer informatie op. Het cv-toestel is aan de voorzijde voorzien van een bedieningspaneel met de volgende elementen: ) Service Connector.

De Service Connector is bedoeld voor de installateur om de toestelstatus uit te kunnen lezen. Bij een knipperend display moet het cv-toestel . Afstandbedienbare thermostaat. Belangrijk: bewaar deze handleiding bij de ModuLine Easy met hetzelfde serienummer. In de beknopte gebruikershandleiding vind ik niets dat naar die code verwijst.


Hoopvol volg ik de berichten op het . Indien de storing direct weer te- rugkomt, raadpleeg dan de fabrikant of installateur. Hoog Rendement cv-toestel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts