dinsdag 13 juni 2017

Nederlandse kachelmerken

Veilig stoken Gecertificeerd voor alle typen toestellen Belangrijk nieuws Janus kachels Exposities bij Stokertje Interieuradvies Antieke en gebruikte kachels Tweedehands en inruil Haardplateau DHZ loketten Haarden-Catalogus Kachelpedia DE keurmerk Vacatures Digitale . Top houtkachels - de beste houtkachel - Uwkachel. Een puur functionele houtkachel die bijzonder praktisch in gebruik is. Deze kachel is ontworpen om goed en schoon te branden , eenvoudig in gebruik te zijn en robuust uiterlijk te hebben.


Dat is JAcobus prima gelukt.

Dit middelste model heeft het juiste vermogen voor de meeste . Wanders maakt houtkachels in Netterden, Nederland. De Nederlandse houtkachel leverancier ontwerpt, produceert en distribueert al meer dan jaar de mooiste houtkachels. Kachels die in Nederland verkocht worden moeten een zogeheten CE-keurmerk hebben en voldoen aan Europese normen.


De normen voor houtkachels in Nederland zijn veel minder streng dan bijvoorbeeld in België, Duitsland en de Scandinavische landen. Daar liggen de normen veel hoger. In Duitsland is er een .

U kunt bij ons zeer voordelig een houtkachel rechtstreeks uit Duitsland kopen. De Stichting Nederlandse Haarden- en Kachelbranche (NHK) is een platform waar voortdurend de kwaliteit van de toestellen, alsmede de installatie hiervan, en het opleidingsniveau van de installateurs wordt bevorderd. De NHK vormt daarnaast ook het aanspreekpunt voor onder andere de overheid voor het ontwikkelen . Vind oude kachels op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Zowel Nederlandse kachel merken en buitenlandse kachel merken. Het aanbod varieert van gaskachels, houtkachels tot speksteen kachels. Sommige kachel merken bestaan al tientallen jaren en sommige pas net een paar jaar.


Het Nederlandse Zen Fires is reeds jaren trendsetter en vernieuwer van een breed gamma gashaarden, -cassettes en -kachels. De Trimline reeks heeft een uniek design waardoor je geen enkele frame of metalen onderdelen ziet. De absolute sensatie van een open haard met een zeer realistisch vuurbeeld en het gemak . DRU is naast producent van houthaarden en -kachels, een toonaangevende producent van gassfeerhaarden in Europa, met eigen vestigingen in Nederland , België en Groot -Brittanië. Ontbrekend: kachelmerken. Het gehele productieproces van de eerste tekening tot en met verpakking van het product, vindt plaats in eigen huis.


Door diverse Vlaamse gemeentes en door de Nederlandse overheid wordt subsidie gegeven op de aankoop van een pelletkachel (duurzame energie). Buntfires inzethaarden specifiek voor bestaande openbaarden.

De haarden worden op maat gemaakt. Vraag ons om meer informatie! Onze showroom is gevestigd in Essen (B) circa kilometer van Roosendaal (NL) en circa kilometer van Antwerpen en Breda. In de Nederlandse vestiging in Roosendaal bevindt zich alleen een kantoor.


NL importeert het Franse merk Godin en het Italiaanse Royal op de Nederlandse markt. Technologie, kwaliteit, design en voortdurende innovatie maken dat de merken van deze Europese fabrikanten niet slechts mooie maar ook hoogwaardige hout-, pellet-, en kolenkachels . Ter introductie van onze merken Godin (houtkachels, gaskachel, combikachels en kolenkachels) en Royal (pelletkachels) op de Nederlandse markt krijgt u bij aankoop een keramische luchtbevochtiger van Lienbacher gratis. Informeer er naar bij uw kachelhandelaar. Samen rondom het houtvuur zitten is met de vrijstaande houtkachel nog meer mogelijk. Vrijstaande houtkachels kunnen overal in uw kamer geplaatst worden en staan los van de muur.


Hierdoor wordt het rendement verhoogd en heeft de warmte heeft een vrije uitstraling. Mede door Lowina beleefde Nederland diverse jodelrages. Lowina is door haar vader vernoemd naar het kachelmerk OLGA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts