vrijdag 30 juni 2017

Natuurlijke vochtvreter

Als gezonder, goedkoper en milieuvriendelijk alternatief is Baking Soda een . Na een week regen en kou is het een beetje muf in huis. We ventileren natuurlijk wel optijd maar als het blijft regenen helpt ventileren ook niet meer! Wij hebben an sich geen vochtig huis, alleen in de kelder wil het - ondanks behandelen van de muren -nog wel eens vochtig worden.


Maar die vreet ook navullingen! En de ruimte onder de spoelbak in de keuken (of liever achter de laden die er half onder zitten) wordt gauw muf. Momenteel staan daar twee vochtvreters.


Onze kelder is soms te vochtig. Hoe kunnen we die vochtighid het beste reguleren? Of op een andere manier? Heeft u last van een vochtige kelder?


Koop dan éénmalig een liksteen van een koe of schaap, en zet die in een emmer. U kunt na een paar dagen al merken dat uw kelder een drogere lucht heeft, en de muffe geurtjes zijn ook weg. In de zomer zet u de liksteen buiten in de zon neer te drogen,en begint de nattere periode . De kenmerkende gele zak is 1 milieuvriendelijk, is gemaakt van een duurzame natuurlijke grondstof en is zeer eenvoudig in gebruik.


Met deze natuurlijke tips kun je schimmel verwijderen zonder dat er chemicaliën aan te pas hoeven te komen. Zorg daarnaast voor goede ventilatie en gebruik een vochtvreter. Zuiveringszout is een natuurlijk ontsmettingsmiddel en zal de schimmels verwijderen zonder een geur achter te laten. U kan een vochtvreter kopen.


Deze kan u dan later navullen. Voor het maken van een vochtvreter heeft u een spons, een koffiefilter, wat zout en een bakje nodig. Scheur de koffiefilter open en knip hem op . De achterruit heeft natuurlijk wel verwarming, en de voorruit kan ik grotendeels wel bij met een zeempje, net zoals de ruit aan de bestuurders kant. Dit zijn gewoon wit en ik kan er echt niet doorheen kijken.


Zeker als ik de hond (nat van de regen) in de auto heb is het een drama. Je kan zelf een simpele herbruikbare vochtvreter maken van een oude pan en een beetje soda. Je stookt de soda in de pan droog op een huishoudgasfornuis. Dit is te zien aan het veranderen van de kristalstructuur van de soda en het ophouden van het pruttellen van de soda. Vervolgens zet je de pan . Sigarettenstank, vieze kattenbak, frituurwalals de ramen opengooien niet helpt, is het tijd voor deze simpele, welriekende maatregelen.


DIY Luchtverfrisser : Genoeg van die penetrante, chemische luchtverfrisser? Vochtvreters koop je eenvoudig online bij bol. Veelal gratis verzonden!


Heb je een vochtig huis, hangt er muffe geur of heb je last van schimmelvorming? Dan kan een vochtvreter helpen. Een vochtvreter bestaat doorgaans uit een kunststof bakje.


En ook al heb ik de ramen (naast mijn bed) gewoon open, het is er vochtig, en de vochtvreters zitten ook snel vol. Multi Dry is de universele ontvochtiger op basis van een natuurlijke granulaat. MAar verder jouw verhaal lezen volgens mij bestaan er apparaatjes waarmee ze bijvoorbeeld (de proffesionals natuurlijk ) een lek in de waterleiding in je . De verschillende middelen tegen zilvervisjes kun je onder verdelen in chemische of natuurlijke middelen. Natuurlijk heeft elke winkel zijn eigen merk maar de dosis is overal ongeveer gelijk.


Ook helpt een vochtvreter u in korte tijd de luchtvochtigheid naar beneden te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts