woensdag 21 juni 2017

Morso kachel onderdelen

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw Morsø houtkachel ? Wij leveren ook onderdelen van houtkachels die niet meer geproduceerd worden. Niet meer leverbaar Verwachte levertijd: Niet meer leverbaar. De voordelen van winkelen bij kachelsenhaardenwinkel.


Je kan het zo gek niet bedenken en wij kunnen het leveren, van pakking tot complete kachel.

Niet tevreden of past een onderdeel niet? Vlamplaten zijn de belangrijkste onderdelen voor het behoud en het goed functioneren van uw kachel. Een vlamplaat zorgt ervoor dat de rookgassen niet direct in het schoorsteenkanaal verdwijnen, waardoor een hogere tempratuur in verbrandingskamer . Morsø staat al meer dan 1jaar bekend als de Deense fabrikant van gietijzeren houtkachels. Bij Morsø zijn ze immers al jaren gespecialiseerd in het onderzoeken en verfijnen van de kunst van de fabricage van fraaie en functionele gietijzeren kachels , onder andere met behulp van bekende designers als Sigvard . Wij hebben een ruim assortiment.


Krul Alltech kan nagenoeg van elk merk kachel of haard onderdelen leveren.

In onze webwinkel besteld u onderdelen heel. De maten van de kachel zijn: Breedte 60cm Diepte 55cm Hoogte 93cm. Grootste aanbod in Morso , bekijk en bestel Morso direct online of bezoek showroom.


Zoekt u onderdelen voor een houtkachel ? HoutkachelDirect levert losse onderdelen voor alle typen en merken houtkachels. De combinatie van zachte rondingen en eenvoudige details verleent de kachel een lichte en tijdloze. Kwaliteit voor een superprijs. Bekijk direct ons aanbod.


Alle advertenties van van der Wielen Kachels B. België en het Groot-Hertogdom Luxemburg, gespecialiseerd in de verkoop en installatie Scandinavische houtkachels en inbouwkachels. Contura, Hwam, Morso , Rais en ng zijn de verschillende topmerken waarvoor u zich op hun expertise kan beroepen. Een nieuw onderdeel nodig voor uw houtkachel ? Installatie van uw Morsø - kachel. Let op: de constructie mag niet worden gewijzigd en de onderdelen die worden vervangen, moeten originele . Pakkingset van Morsø gebruiken.


Let op: de onderdelen die aan normale slijtage onderhevig zijn, vallen niet onder de uitgebreide garantie van Morsø.

Uw Morsø - dealer biedt u een compleet productassortiment voor onderhoud ( onderdelen , glasreiniger, verf, pakkingset, enz.) voor uw kachel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts