woensdag 14 juni 2017

Honeywell round wireless resetten

De Round Wireless kan gereset worden door tijdens het toewijzen gedurende seconden links onder het scherm te drukken. Begrenzen maximale temperatuurinstelling: . Kan ik van deze thermostaten aan dezelfde ketel monteren, zodat ik zowel boven als beneden een thermostaat heb hangen? Nee, dat is bij modulerende thermostaten als de Round Modulation niet mogelijk.


Een modulerende thermostaat moet . De communicatie herstellen tussen de Round Wireless en OpenTherm module.

De batterijen vervangen van de Round Wireless. Voor een eenvoudig te bedienen zone-geregelde, vloerverwarming, kan de Round Wireless worden toegepast in combinatie met de HCEvloerverwarmingsregelaar. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


U ziet hoe u de batterijen plaatst en de Round Wireless aan de muur monteert. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Soort document (Taal), Filenaam, Fileomvang. Honeywell Round Wireless Thermostaat.


De thermostaat is verkrijgbaar in verschillende varianten.

Ben je geïnteresseerd in Evohome? Bekijk de Evohome startpakketten . INSTALLATIE- EN BEDIENINGSINSTRUCTIE. Draadloze kamerthermostaat. Dankzij de draaibare instelring is een graadje hoger of lager een fluitje van een cent. Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Ook als uw huidige thermostaat niet op een geschikte plek hangt, kunt u die eenvoudig verhangen met dit pakket. Kamerthermostaat info en kamerthermostaat verkoop Klokthermostaten en Thermostaten Via Onze Shop. Ik reset als volgt: seconden test knop indrukken. Led gaat snel knipperen.


Daarna knop seconden in drukken en toewijzen aan de Evohome, Evohome bevestigd de toewijzing. Plaats de Heating Control tussen uw thermostaat en uw boiler. Open uw ketel en bekijk of deze het OpenTherm protocol ondersteunt. Verwijder de draden van uw thermostaat en plaats deze in de Heating Control. Eliminate interference sources (metal, wireless devices).


Correct installation site. HC60NG does not react to set point changes on HCW 80.

Follow the teach-in procedure as described in section “3.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts