woensdag 7 juni 2017

Douchepijp wtw heitech

Bij het douchen stroomt het warme water zo het riool in. Door de wtw tussen de afvoer van de douche en het riool te plaatsen, glijdt het warme water eerst door de warmtewisselaar. Hier geeft het warmte af aan de . Deskundig advies en snelle levering.


Gewoon perfect geregeld.

De douchepijp - wtw V-heeft echter een drukverlies van slechts 50kpa. Hierdoor gaan comfort en energiebesparing hand in hand. Het drukverlies staat ook op de rendementsverklaring vermeldt. De Heitech douchewater wtw is de enige in de . Op Ecobouwers is er berekend dat het optimale rendement van de douche WTW reeds bereikt wordt na min!


Dus het rendeert ook als. Kost inderdaad maar 4euro ( Heitech type van meter lengte), en is eigenlijk heel simpel aan te sluiten.

Hallo mensen ik heb een vraag,ben met nieuwbouw bezig en wil een douche wtw plaats. Je kunt dan ook van Itho Daalderop douche wtw pijp van meter kopen, is wat goedkoper en biedt rendement volgens hun. Afgezien van de TVT (daar wil ik het hier niet over hebben), deze vraag is puur technisch. Een dubbele WTW , douchepijp en douchegoot , in serie. Op slechts meter afstand van de douche meteen de elektrische doorstroomverwarmer (3-fase 11KW).


Hei-Tech (nu Q-Blue) heeft . Kiwa certificaat douchepijp wtw. Technea Duurzaam, de leverancier van douche-wtwHet rendement is een indicatie voor de EPC bijdrage. Een hoge efficiëntie geeft een hogere . De standaardversie voor alle douches op een verdieping zodat er voldoende hoogte in de afvoer beschikbaar is.


Hallo, Ik heb onlangs een Recoh-vert douche - wtw pijp gekocht. Een douchepijp WTW voor het terugwinnen van warmte uit douchewater. Materiaal: Koper Gewicht: kilo.


RVDouchepijp - wtw voor stortdouche . Bepaalde types mogen rechtstreeks op de riolering worden aangesloten, zodat een open verbinding of air-brake niet meer nodig is.

Heitech is de ontwikkelaar en producent van warmte wisselaars voor terugwinning van warmte uit douchewater met een hoog rendement en met een dubbele scheiding tussen afvalwater en leidingwater. Technea is de leverancier van deze douchewater warmtewisselaars. Hei-tech Hei-tech ontwikkelde de Recoh-vert . Over energiebesparing gesproken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts