dinsdag 20 juni 2017

Cv vulslang koppeling

Hij is direct gebruiksklaar doordat de. Deze vulslangset is bedoeld voor het vullen of bijvullen van je CV installatie. Elk cv systeem dient voorzien te zijn van een vulkraan. Bij ons staat deskundigheid voorop.


Heeft u toebehoren nodig voor uw CV ketel?

Hierbij kunt u denken aan onder andere expansievaten , gasaansluitingen, vuilvangers, circulatiepompen, 2-wegkleppen en dergelijken. Een ontluchtingssleuteltje. Warmteservice biedt al uw benodigde CV toebehoren aan tegen scherpe prijzen. Trek het netsnoer (stekker) van de cv -ketel . Om de CV -installatie bij te vullen heeft u een bijvulslang nodig. Dat koperen aansluitstuk moet ik dan op de vulkraan van de CV -installatie aansluiten.


Zet de waterleidingkraan langzaam open. De slang vult zich dan met water en wordt ontlucht.

Draai hierna de koppeling. Leg de vulslang , de vul- en aftapkraansleutel en de slangklemmen klaar. Gebruik geen warm water tijdens het vullen. Verwijder de beschermdop van de vul- en aftapkraan.


Schroef het ene uiteinde van de vulslang op de waterkraan. Zorg ervoor dat je deze koppeling juist nog wat los laat zitten. Dit is nodig om eerst de . De set bestaat uit twee afsluitkranen, een terugstroombeveiliger en een flexibele slang van 30cm. Een uitgebreide collectie aan CV toebehoren en hulpmiddelen, bestel je eenvoudig en snel online bij Formido, de voordelige bouwmarkt bij jou in de buurt.


Terwijl de CV -ketel zich met water vult, moet u de waterdruk in de gaten houden. Zodra deze een waarde tussen de 1. Vulslang blauw, voorzien van twee vast gemonteerde draaibare wartels met binnendraad ¾. Verpakt in kunststof zak, inclusief handleiding voor de gebruiker en ontluchtingssleuteltje. Bevestigingsset voor radiator.


Wanneer dat gebeurt draait u de koppeling. Radiatorstop draaibaar met ontluchter, stuks.

Sluit de vulslang aan op de kraan en draai deze goed dicht. Open de (wasmachine)kraan voorzichtig, en sluit deze als de vulslang bij de cv - koppeling gaat lekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts