maandag 5 juni 2017

Landelijke storing ziggo

Hoe te handelen bij een storing ? Hier vind je alle informatie. Ook vind je hier actuele informatie over storingen ! Meld je dan aan voor updates per sms. Onze tips of onze webcare helpen je verder.


Ziggo is een kabelexploitant die televisie, internet, telefonie en e-mail als webmail of POPaanbiedt via de kabel.

Ziggo biedt zowel analoge (klassieke) televisie als digitale of . Vriendin woonachtig aan de Sperwerlaan te Vlaardingen klaagde eerder schriftelijk over slecht wifi op elk mogelijk in te stellen kanaal: geen reactie! Apart wifi modem gekocht en er achter geschakeld en normaal wifi. Er is vanaf 21:een storing bij Ziggo. Laat dan hieronder een reactie achter. Internet Storing Ziggo Noord-Holland door vernieling AMSTERDAM - Tienduizend huishoudens en duizenden zakelijke klanten in Noord-Holland hadden maandag en dinsdag problemen met de telefoon- en internetverbinding als gevolg van vernielingen aan een kabelcentrum van de provider.


Klanten van Ziggo hebben dinsdag in het hele land moeite met het ontvangen en verzenden van e-mail. De storing bij Ziggo eerder deze week was amper achter de rug of het regende al weer nieuwe klachten. Inmiddels lijkt ook die nieuwe storing wel verholpen.

Saillant detail: door de storing was de klantenservice van het bedrijf ook onbereikbaar. Vrijdag kampte Ziggo met een landelijke storing en . Vrijdagmiddag leken de problemen opgelost, maar zaterdagavond regende het weer klachten, meldde allestoringen. Waar normaal een paar meldingen per uur binnenkomen over storingen bij Ziggo , kwamen op het hoogtepunt rond 23. Ook op sociale media regende het . De storing gold voor een deel van de klanten, vooral zakelijke klanten en ziekenhuizen, verspreid door het land. DEN HAAG - De landelijke storing met internet bij Ziggo is verholpen, meldt een woordvoerster van het bedrijf woensdagochtend.


De internetprovider werd dinsdagavond getroffen door een zogeheten DDoS-aanval. De helpdesk spreekt van een routingprobleem, waardoor grote delen van DNS niet meer werken. Ook met een alternatief DNS zijn de problemen niet verholpen. Volgens een woordvoerder zijn de netwerkproblemen opgelost. Het storingskaartje van Ziggo is rood gekleurd.


Voor degenen die vandaag traag of geen internet hebben. Op sociale media klagen veel mensen uit alle delen van het land dat zij hun e-mail niet kunnen gebruiken. Update Tweakers (1uur): Het betreft bij alle storingen voornamelijk Ziggo Zakelijk gebruikers.


Wij zijn het Ziggo Webcare-team. Ziggo kampt al uren met een landelijke e-mailstoring. Wij staan klaar voor al je servicevragen (ook op feestdagen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts