dinsdag 20 juni 2017

Inventum service aanvraag

Vaak kun je het eenvoudig zelf oplossen. Lees daarom eerst de antwoorden op de veel gestelde vragen aandacht door of raadpleeg de handleiding van je product. Dien dan een service aanvraag in.


Maak hieronder je keuze, afhankelijk van het . We zijn er niet alleen om een eventuele storing of defect te verhelpen of om snel een serviceafspraak te regelen, maar ook om je advies te geven over het gebruik van onze producten.

Bekijk hier of je product in aanmerking komt. Een belofte die echter begint bij vernieuwing en de bevlogenheid van onze medewerkers om dingen anders, liefst beter te doen. We gaan voor de allerbeste kwaliteit en service in onze producten en in . Vul daarom onderstaande velden in verstuur het formulier. U dient daarbij het typenummer in te voeren en vervolgens het formulier in te vullen. Ook heeft elke kookzone een boostfunctie voor extra snelle verhitting.


Handig als je even snel water wilt koken. De kookplaat is makkelijk te bedienen met tiptoetsen.

Daarnaast is de kookplaat voorzien van . Mocht dit niet het geval zijn dan hebben onze medewerkers de juiste gegevens van de servicedienst voor u. De combinatiestanden bieden je een legio aan mogelijkheden om je gerechten te bereiden. Service aanvraag of storing melden. De garantieperiode van jaar begint te lopen op de datum van aankoop van het product.


Inventum Technologies B. Op deze website worden cookies gebruikt. Voor alles werken wij aan duurzame, energiebesparende oplossingen. Dat maakt ons vaak de nummer een als . Raadpleeg eerst de website voordat u zich meldt bij ons service.


INVENTUM service organisatie. Het is ook mogelijke om dit. Voor het recht op garantie dien je een kopie van het originele aankoopbewijs te kunnen overleggen. Wij hebben Uw serviceverzoek naar onze witgoedmonteur gestuurd. U krijgt binnen enkele minuten een kopie van uw verstuurde aanvraag.


NveNTUm service organisatie.

Een innovatief verleden is een goede basis voor een duurzame toekomst voor mens, milieu en bedrijf. Met vriendelijke groet,. GRATIS thuisbezorgd en de BESTE service.


De branders, waarvan wokbrander hebben gietijzeren pannendragers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts