donderdag 29 juni 2017

Radiator afdoppen gamma

Toe aan een nieuwe radiator ? Een radiator vervangen is makkelijker dan je misschien denkt. In dit stappenplan zie je hoe je dat doet, een radiator vervangen. Dat is toch de meest eenvoudige manier als ik het zo zie.


En waar koop je dat spul?

Afbeeldingen van radiator afdoppen gamma Meer afbeeldingen voor radiator afdoppen gamma Afbeeldingen melden Bedankt voor uw feedback. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Als je gaat schilderen, is het handig als je je radiator even aan de kant kan zetten.


Zelf een radiator vervangen? In deze instructievideo wordt dit stap voor stap uitgelegd. Op een slaapkamer (hoog) lopen van boven leidingen naar de radiator , maar ook nog eens extra opzij.


Waarschijnlijk is dit gemaakt om een extra radiator.

Bestel alles voor je radiatorinstallatie uit het assortiment bij Praxis. Voorbereiding: Houd bij het kiezen van een nieuwe radiator rekening met het vermogen van de radiator. Hij moet genoeg warmte op kunnen wekken voor de ruimte. Voor je de radiator kunt verwijderen, moet je eerst het C. Trek de stekker van de ketel uit het stopcontact.


Het afkoppelen van een radiator is een klus die goed zelf te doen is. Verbinden van roodkoperen leidingen met behulp van knelfittingen is veel veilig en netter dan solderen. Een Knelfitting gebruiken is simpel met de KARWEI klusinstructie. Er zijn meerdere manieren om een radiator te ontkoppelen. Lees meer over het ontkoppelen van radiotoren in de kennisbank van Abelco.


Voetventiel of onderblok nodig voor uw radiator ? Bij Warmteservice bent u aan het juiste adres en kunt u terecht voor al uw radiator onderdelen. Bekijk ons assortiment met top merken zoals Herz , Danfoss en Comap voetventielen en onderblokken. Wij willen een radiator verwijderen maar hebben kunststof leidingen.


Het afdoppen op de gebruikelijke manier lukte me helaas niet. Nieuwe radiator monteren.

Mijn oude radiator verwijderen en een nieuwe radiator van Gamma monteren op de bestaande buizen. In mijn flat, op twee hoog. De radiator heb ik wel al uitgezocht maar nog niet gekocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts