maandag 25 september 2017

Airco service bmw

Onderhoud waar uw BMW zelf om vraagt. Bekijk alle onderhoudspakketten van BMW Value Service. Steeds meer BMW modellen hebben airconditioning. Vandaar dat elke BMW dealer of BMW Erkend Service Partner alles in huis heeft om de airconditioningssystemen van BMW goed en efficiënt te onderhouden.


Ik moest gistermiddag daar nog even zijn voor wat onderdelen en ze hebben nu een “actie” dat het systeem gereinigd wordt, gevacuumeerd en eventueel bijgevuld voor 13- ex BTW. Dat is bij mij nog nooit eerder .

Een goed werkende airco in je auto is wel zo aangenaam. Dit verhoogt niet alleen je comfort, maar zorgt er ook voor dat je als bestuurder fris achter het stuur zit. Ook in de winter is je airco onmisbaar, namelijk om beslagen ruiten te verhelpen.


Plan dus nu je airco -onderhoud. Kom nu langs voor een airco controlebeurt. Maak hier uw afspraak voor een airco controlebeurt, airco onderhoudsbeurt of een geurbehandeling.


BMW Kalfsbeek heeft de juiste apparatuur en mensen om alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan een airco -installatie uit te voeren. Welkom bij airco service rotterdam, voor reparatie vullen en service onderhoud van je airco.

Wij vullen niet alleen , maar stellen ook diagnose en. Autobedrijf Gijsbertsen - De voordeligste BMW specialist uit de regio maar verder ook in alle andere merken thuis. Aircocheck bij Automaan het adres voor BMW onderhoud in Delft, Den Haag en Rotterdam. PAO-Oil is een universeel toepasbare airco -compressorolie, exclusief van Behr Hella Service.


Koelt uw airconditioning niet meer goed of blaast er alleen warme lucht uit? Ruikt u nare luchtjes of hoort u rare geluiden uit het luchtsysteem komen tijdens het rijden? Een airco bevat een koudemiddel die door het gebruik afneemt.


Wat veel mensen niet beseffen is wat er kan gebeuren als het niveau van dit middel te laag is. Dan kun je namelijk in het ergste geval stil komen te staan. En dat wilt u natuurlijk voorkomen. Ook bij nare geuren tijdens gebruik van de . Hoe moet je eigenlijk omgaan met de airconditioning van je auto?


Vergt dat veel onderhou hoe gaat het in zijn werk en wat zijn de kosten? Bij een Aircoservice van Autobedrijf B. Haar wordt na een airco diagnose duidelijk welk onderhoud uw airco nodig heeft. Het gevolg van deze afname van koudemiddel is, dat de koelcapaciteit van het airco systeem afneemt.


Ook neemt de kans op storingen en defecten aan het systeem toe.

Spring naar Aircoservice : Vullen en controleren van airco - Bij het professioneel vullen van het airco systeem zal het systeem door middel van een professioneel toestel leeggemaakt moeten worden om vervolgens opnieuw gevuld en getest te worden. Serie E9 Condensor en droger . Het is dus erg belangrijk dat de juiste materialen op de juiste . Jaarlijks onderhoud van de airco zorgt dat uw auto airco optimaal blijft werken. Elke airco heeft regelmatig onderhoud nodig.


Laat uw airco daarom regelmatig controleren door ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts