dinsdag 26 september 2017

Zalmschouw boot te koop

Nieuwe en tweedehands boten vind je op Marktplaats. Leuke zalmschouw van meter te koop aangeboden ben jij op zoek naar een leuk vakantie-, dagjesbootje voor de binnenwateren? We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media , adverteren en analyse.


Deze partners kunnen deze gegevens combineren . Super lichte aluminium boot super om mee te vissenStoel om mee te vissen.

Na vele mooie jaren met dit schip gevaren en genoten te hebben, gaan we onze biesbosch aak verkopen. De huidige staat is de nieuwstaat. Ligt bij ons in het schiphuis. Lengte meter Breedte meter. Zalmschouw Jochem Smid boot te koop , € 25.


De kistachtige, weinig elegante romp, met voor en achter een platte spiegel, wordt van brede planken gemaakt, die slechts in een richting gebogen hoeven te worden. Is die lengte goed voor deze boot ? De ruimte tussen de roeikasten is 1.

De werkelijke breedte is 00m. Weet iemand het juist antwoord? Las nu pas uw vraag om een zeilende, vaarklare zalmschouw.


Mijn schouw is te koop en voldoet aan . Stevige originele zalmschouw te koop met pk Mercury en kunststof tank. Houten mast, giek en gaffel. Met het woord zalmschouw wordt thans gewoonlijk een boot aangeduid waarvan de voornaamste kenmerken zijn: het opgebogen vlak in het voorschip,.


EYN (European Yachting Network) is een moderne franchiseorganisatie binnen de watersportbranche. Verkopen De EYN jachtmakelaars, de franchisenemers, bemiddelen in alle soorten schepen. Zowel nieuw, als gebruikt! Onze makelaars zijn door de vele trainingen van . Wegens persoonlijke omstandigheden te koop. De afgelopen half jaar meer dan € 10.


Zoek en vind hier zalmschouw boten advertenties op MarktPlaza. Te koop aangeboden, nette zalmschouw met vaste inboordmotor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts