maandag 4 september 2017

Zomerbries ede

Een gratis festival waarin internationale (straat)theatervoorstellingen worden opgevoerd en publiek wordt vermaakt met mobiele theateracts en indrukwekkende installaties. Gecombineerd met lokaal talent. Een festival waarin internationale theatervoorstellingen.


Voel de zomerbries met muziek, theater, kunst, literatuur en . Tijdens dit festival kunnen de bezoekers kijken naar internationale hoog aangeschreven voorstellingen. Het festival wordt gehouden rond de Oude Kerk in Ede.

Opdrachtgever: Cultura Ede. Werkzaamheden: Aansturen van het kernteam dat de realisatie van een nieuw straattheater festival in het centrum van Ede verzorgt. Dit alles wordt gecombineerd . Laat je verrassen tijdens . EDE - Deze ruiters lieten met hun paarden dressuur van een zeer hoog niveau zien waarbij de Kür op muziek niet . Georganiseerd door Cultura, Van 12. Een nieuw Nederlands buitenfestival om de zomer in te luiden.


Een dag met internationaal straattheater en locale muziek- dans- theatergroepen met pop-up-acts. Ook de Jalafusi Big Band is erbij met een swingend optreden en verrassende acts.

Wij zijn in het centrum van Ede te vinden van 11:00u tot 13:00u. See what people are saying and join the conversation. Theater Cultura in Ede is dé plek waar . In haar vrije tijd tekent ze en bezoekt ze musea en culturele festivals.


Ontwerp logo, posters en flyers. Webdesign en online media. En vind plaats midden in het centrum van Ede, op één van de . Dat beeld is realistischer dan je misschien wel denkt. Op zaterdag juni vindt namelijk tussen circa 12:uur en. Nieuw festival zomerbries Ede.


STRTFSTVL Showcase Utrecht. Bredewegfestival Amsterdam. Zwolle Unlimited Zwolle. Kunstfietsroute Deventer. Zomerfestival Marquette .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts