dinsdag 5 september 2017

Samsung galaxy k zoom opvolger

Toch was software nooit het. Het toestel werd wel precies . Ik zoek een waardige opvolger voor mijn K zoom , maar heb geen idee welke daarvoor in aanmerking komt. Ik heb al zolang de zoom op de markt is een zoom.


Tot voor kort was dat de K Zoom , maar helaas had dit toestel nogal wat mankementen. De Galaxy K Zoom SM-C1krijgt vanaf vandaag een update naar firmwareversie .

Het apparaat is de opvolger van de Galaxy SZoom en heeft een lens met 10x optische zoom op een bsi-cmos-sensor met 2megapixels. Opvolger Galaxy Szoom. In vergelijking met zijn voorganger is de Galaxy K zoom een stukje groter geworden: het toestel meet 1bij centimeter, ten opzichte van de 1bij centimeter van de Galaxy Szoom.


Met een groothoeklens, een 20. MP camera, x optische. De telefoon is de opvolger van de Galaxy SZoom en is vanaf mei beschikbaar voor €499. Dit toestel is een echte camera telefoon.


Naast de camera beschikt het toestel ook over indrukwekkende specificaties zoals een zeer krachtige hexa core . U hoeft dus nooit meer met twee toestellen rond te lopen.

Op het gebied van connectiviteit heeft de . Daar moest natuurlijk verandering in komen met de opvolger. De cameratelefoon beschikt over een 8 . Het is in feite de opvolger van de Galaxy SZoom en heeft een design dat sterk doet denken aan de Galaxy S5. Het paradepaardje van het toestel is de 27-megapixelcamera met optische zoom.


Het nieuwe model is een stuk dunner geworden. Een minpuntje aan de update? De sensor is even groot gebleven, maar brengt wel meer megapixels met zich mee, daarover later . De K Zoom is de opvolger van de Galaxy SZoom en vanaf mei verkrijgbaar voor een adviesprijs van 4euro. Samsung introduceert de Galaxy K zoom. De opvolger van de Galaxy SZoom is gebaseerd op de nieuwe Galaxy Sen beschikt over een 2megapixelcamera en 10x optische zoom.


Eigenlijk kan je de Galaxy SZoom nog het best vergelijken met een compactcamera waar je ook mee kan bellen. In die zin is dit toestel een logische opvolger van de Galaxy Camera (test), die vorig jaar werd gelanceerd. Die had al een versie van Android aan boor maar je kon er nog niet mee telefoneren. Dat waren de belangrijkste kritieken die de Galaxy SZoom het afgelopen jaar over zich heen kreeg.


Hij is millimeter slanker, kreeg een dubbele processor met in totaal zes kernen (hexa-core) geïmplanteer en gooit nu zelfs 2megapixels in de . Bestel nu voordelig online! Another theory would be that it was bulky.

Though less so than its predecessor the Galaxy SZoom. Maakt de Galaxy K Zoom de verwachtingen waar?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts