donderdag 21 september 2017

Elektrische standkachel auto

Met een standkachel in uw auto laat u de autoruiten ontdooien en de auto voorverwarmen. Ideaal om snel te kunnen vertrekken. Lees hier hoe dat werkt.


V ventilatorkachels portable auto verwarming(en) werken ze ? Hoe krijg ik mijn blok en dus het interieur het. Meer resultaten van gathering.

Terwijl jij nog lekker op een oor ligt, warmt de standkachel op de door jou gewenste tij je voorruit alvast wat op. De accu kan worden opgeladen met een 230V netvoeding of via de 12V sigarettenaansteker in de auto. Zoals elke Nederlander met een auto ken je het vast wel: bevroren ruiten.


En tot aan je werk zit je met bevroren vingers achter het stuur. Een standkachel inbouwen is dan ook een goed idee om voorgoed van bevroren ruiten af te komen. Snel de weg op en benzine besparen met de Keramische Heater.


Als jouw auto bevroren of beslagen ramen heeft en je houdt er van om in een warme auto stappen als het koud is, dan is deze Keramische Heater de oplossing. Je plaatst de Heater simpelweg in je a. In mijn situatie: 05:wekker 05:Kacheltje aan 05:auto starten.

Dus hij zou dan een half. Defa heeft keurige op maat setjes om elektrisch het motorblok wat op te warmen. Ik moet de eerste nog tegen komen die zijn auto aantoonbaar eerder naar de sloop heeft moeten brengen, omdat zijn motor was versleten als gevolg van het koud stationair. Maar dan heb ik toch liever die standkachel.


Voorruitverwarming inbouwen? Peugeot 1(of iets anders)? Omdat mijn auto geen standkachel heeft en het laten inbouwen mij een te dure hobby word ben ik opzoek gegaan naar alternatieven. Of ijs van uw ruiten schrapen in uw avondjurk?


En er is niet altijd een warme garage beschikbaar. In de winter rijdt u vaker dan u denkt. U zal versteld staan van hoe snel de aanschaf van de kachel zich terugverdient. De Zweedse auto waar ik in weg zou rijden, zonder de stekker er uit te halen, had toch echt een elektrisch kacheltje in de cabine liggen.


De opgeslagen restwarmte van de motor wordt via de elektrische waterpomp vrijgegeven aan de autoverwarming. Als de bediening van de standverwarming is verbonden met een timer, dan begint de standverwarming afhankelijk van de buitentemperatuur ongeveer minuten voor de ingevoerde wegrijtijd te lopen. Inbouw van een standkachel in stappen. De Eberspächer specialist helpt u graag verder! Komt niet echt hete lucht uit dus gevaarlijk is het niet.


Lucht is iig wel warmer dan het buiten is en helpt prima. Staat op de achterbank (is vw golf station) en met iets van minuten is de boel vrij en de auto van de ergste kou af.

Gekregen maar nooit gebruikt. Advertenties door Admarkt . Wat doet het er toe, er wacht een ijsvrije, weldadig warme auto op u! Via de tijdschakelklok, de SmartStart- afstandsbediening(niet meegeleverd) of handmatige activering, zorgt de interieurverwarming binnen korte tijd voor een aangename warmte in de auto en ontdoet deze de . Naast dat de accu capaciteit verliest, speelt ook het probleem dat de kachel bij een elektrische auto niet met motorwarmte kan werken, omdat die er bijna niet is. Het aanzetten van de heater slinkt dus veel stroom. Realiseer je daarbij dat de tijd die het duurt om de auto op te laden in de winter hetzelfde blijft .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts