donderdag 14 september 2017

Nefit storing 3l

Doorloop de stappen in deze tool om zelf de storing aan uw CV-ketel te verhelpen. En nog steeds geen warmte…. Waar staat 3L voor en wat moet ik doen. Ventilator draait niet tijdens opstarten , vervang ventilator. Op onderstaande site kun je de gebruiksaanwijzing van jouw type ketel downloaden.


Daarin staat ook een overzicht van storingscodes.

Klik hier om te zien hoe je in een jaar je inzet kan verviervoudigen! Ik ben de 3l storing bij de smartline al vaak tegen gekomen en was altijd de ventilator. Vervangen is de enige optie. Nefit SmartLine code 3L ventilator. Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden.


Heel af en toe krijg ik na resetten van storing 3L wel dat de ventilator gaat draien en dan weer . Ik heb een soortgelijk probleem. Type klus: CV-ketel installeren of vervangen. Soort woning: Rijtjeshuis.

Merk: nefit smartline hrc 24. Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Helaas is de print van uw ventilator vrijwel zeker defect. Een gereviseerde ventilator is een duurzame en voordelige oplossing.


SmartLine Basic HR(C )-toestellen en de daarbij geldende voorschriften. Onderlinge verschillen worden specifiek in de documentatie aangegeven. De storingscode met de betekenis en de oplossing voor de storing die u heeft. L 21 De ventilator draait niet tijdens de opstartfase (0C).


Controleer de bekabeling en de connectors van de ventilator. Dat de storing niet gelijk bij de eerste inspectie te vinden is kan best zijn want als er een monteur bij de ketel staat zal de storing niet optreden. Toch zal er iets niet helemaal in orde . L storing , of te wel de ventilator. Krijg het gevoel een Dacia gekocht te hebben met mercedes ster. Algemene veiligheidsinstructies.


Deze installatie-instructie is bedoeld voor installateurs van gas- en wa- terinstallaties, cv- en elektrotechniek. Lees de installatie-instructies (cv-toestel, regelaar enz.) voor de in- stallatie. Houd de veiligheids- en waarschuwingsinstructies aan.


Cv ketel ionisatie vernieuwen vanwege storingen aan de ketel, dit is opgevallen bij het openmaken van de ketel.

De 5 en 1kW TopLine blijft wel gewoon beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts